Francoz je stopil na streho, nato navdušil z norim smučanjem

Red Bull je dva dni nazaj na spletu objavil video posnetek, ki ga je več let snemal izjemni smučar iz Francije Richard Permin. Ta je v posnetku pokazal, kako izgleda njegova vsakodnevna jutranja rutina.

Ker živi v gorski vasici ob smučišču, vsako jutro vzame smučke v iskanju nove doze adrenalina.

V video posnetku je moč videti Richarda, ko s svojimi smučmi premaguje strmine v francoskem smučarskem središču Avoriaz. A navadno smučišče je tokrat Richard zamenjal s prav posebno podlago. Smučal je namreč kar po strehah omenjene vasice, s svojim posnetkom pa navdušil mnoge.

Ta projekt je Richard začel že tri leta nazaj, a se je januarja 2016 hudo poškodoval ob skoku z ene izmed streh. Po več sto urah terpaij se je znova vrnil na smuči in dokončal svoj izjemen podvig.

Poglejte si, s kakšnim izjemnim video posnetkom je tokrat navdušil celo priznani Red Bull, ki je njegov podvig objavil na spletu!
0
JeklenaPest
Pred 28 tedni
Zdaj še mu je samo falilo, da bi se smučal nazaj na hrib...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet