Francoz je stopil na streho, nato navdušil z norim smučanjem

Red Bull je dva dni nazaj na spletu objavil video posnetek, ki ga je več let snemal izjemni smučar iz Francije Richard Permin. Ta je v posnetku pokazal, kako izgleda njegova vsakodnevna jutranja rutina.

Ker živi v gorski vasici ob smučišču, vsako jutro vzame smučke v iskanju nove doze adrenalina.

V video posnetku je moč videti Richarda, ko s svojimi smučmi premaguje strmine v francoskem smučarskem središču Avoriaz. A navadno smučišče je tokrat Richard zamenjal s prav posebno podlago. Smučal je namreč kar po strehah omenjene vasice, s svojim posnetkom pa navdušil mnoge.

Ta projekt je Richard začel že tri leta nazaj, a se je januarja 2016 hudo poškodoval ob skoku z ene izmed streh. Po več sto urah terpaij se je znova vrnil na smuči in dokončal svoj izjemen podvig.

Poglejte si, s kakšnim izjemnim video posnetkom je tokrat navdušil celo priznani Red Bull, ki je njegov podvig objavil na spletu!
0
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Zdaj še mu je samo falilo, da bi se smučal nazaj na hrib...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep