Frizer je obril žensko z rakom: Kar je storil zatem, je svet ganilo do solz!

Te dni je na spletu pristal ganljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovito potezo frizerja.

V njegov salon je prišla ženska, ki se je zaradi kemoterapije odločila, da bo pobrila glavo, frizer pa ji je izkazal izjemno podporo.

Video posnetek je širom družbenim omrežij že prava uspešnica - dosegel je več milijonov ogledov, prizor pa se je dotaknil mnogih spletnih uporabnikov.

Ženska, ki je zbolela za rakom, je zaradi kemoterapije začela izgubljati lase. Odločila se je, da si bo pobrila glavo, pri frizerju pa so jo preplavila čustva. Njeno stisko je opazil tudi frizer, ki je z naslednjo potezo ganil mnoge spletne uporabnike, predvsem pa žensko z rakom.

Ob koncu je namreč v roke vzel brivski aparat, nato pa v znak podpore ženski obril še svojo glavo. Ženska je ostala brez besed, prizor pa se je dotaknil številnih spletnih uporabnikov.
1
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Oči so mi zašvicale ful...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!