Frizer je obril žensko z rakom: Kar je storil zatem, je svet ganilo do solz!

Te dni je na spletu pristal ganljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovito potezo frizerja.

V njegov salon je prišla ženska, ki se je zaradi kemoterapije odločila, da bo pobrila glavo, frizer pa ji je izkazal izjemno podporo.

Video posnetek je širom družbenim omrežij že prava uspešnica - dosegel je več milijonov ogledov, prizor pa se je dotaknil mnogih spletnih uporabnikov.

Ženska, ki je zbolela za rakom, je zaradi kemoterapije začela izgubljati lase. Odločila se je, da si bo pobrila glavo, pri frizerju pa so jo preplavila čustva. Njeno stisko je opazil tudi frizer, ki je z naslednjo potezo ganil mnoge spletne uporabnike, predvsem pa žensko z rakom.

Ob koncu je namreč v roke vzel brivski aparat, nato pa v znak podpore ženski obril še svojo glavo. Ženska je ostala brez besed, prizor pa se je dotaknil številnih spletnih uporabnikov.
1
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Oči so mi zašvicale ful...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Matjaž in Simona objavila posnetek iz porodnišnice: Razveselila sta se petega otroka!Robert Roškar srečal najbolj simpatično gospo: Njun pogovor ti bo polepšal dan!Tilen Artač nastopil kot Jonas Žnidaršič: Njegov posnetek je doza smeha!VIDEO: Poklical je slovensko policijo: Njegov posnetek je nasmejal Slovence!VIDEO: Slovenske rokometašice pisale zgodovino: Uvrstile so se na olimpijske igre!VIDEO: Prihajajo nevihte, sodra in sneg: Tako bodo padavine jutri zajele Slovenijo!Elda Viler zapela v oddaji Glasbeni pozdrav: Njen nastop navdušuje Slovence!Darja Gajšek presenetila oboževalca: Nastopila je za njegov 60. rojstni dan!Kajakaš v reki rešil 6-letnega dečka: Padel je s čolna, oče je odpeljal naprej!Grozljivka na Tajvanu: Med potresom padale skale, voznika je varoval predor!Slovenski ansambel zapel uspešnico, ki jo je Peter Fink poklonil svoji ženiStarejši par hišo z vrtom zamenjal za stanovanje v Ljubljani, ki ima veliko terasoTuristu srce padlo v hlače: Gepard je vstopil v njegovo vozilo!15-letnica navdušila s talentom: Za pevski nastop je prejela zlati gumb!Muslimani praznujejo bajram: Toliko vernikov se je zbralo v Ljubljani!Dolenjski ansambel navdušil z nastopom: Zapeli so svojo uspešnico!VIDEO: Neumnost voznika na štajerski avtocesti: Peljal je kar v nasprotno smer!Krava po 17 letih občutila svobodo: Spoznala je slepo prijateljico kravo!Deklica na ulici pokazala talent: Na violino je zaigrala svetovno znano uspešnico!Janez Janša pokazal, kako igra nogomet: Izvedel je odličen strel v gol!Prenovili so majhno stanovanje v starem bloku v Ljubljani: Notranjost, ki navdušuje!Urška Klakočar Zupančič sporoča Slovencem: "Vzgajati moramo prave moške!"Parodija na Slovensko vesoljsko agencijo: Pridružila se jim je Svetlana Makarovič!VIDEO: Zapeli so slovensko kolesarsko himno: Parodija, ki je doza smeha!