Frizer mu je izdelal lasuljo: Končni rezultat te bo pustil brez besed!

Felipe Lorenzo je izjemni frizer iz Brazilije, ki se ukvarja tudi z izdelavo prav posebnih lasulj.

V preteklem letu je na spletu objavil video posnetek, v katerem je razkril končni rezultat svojega dela, ko je mlajšega moškega presenetil z eno izmed svojih lasulj.

Felipe je mlajšemu moškemu, ki je bil delno plešast, na glavo najprej nataknil lasuljo, nato pa začel z oblikovanjem nove pričeske. Delo frizerja je prava mojstrovina, moški pa je ob koncu bil deležen neverjetne stilske spremembe.


Felipe Lorenzo - Prótese Capilar, Youtube
V letu dni je video posnetek na spletu že presegel 6,5 milijonov ogledov, delo izkušenega frizerja iz Brazilije pa bo zagotovo tudi vas pustilo brez besed.

Poglejte si, kakšen je bil končni rezultat izjemne stilske preobrazbe, pri kateri je izkušeni frizer Felipe Lorenzo iz Brazilije poskrbel za povsem novo podobo mlajšega moškega. Kapo dol za takšen prefinjen končni rezultat!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15