Frizer poskrbel za preobrazbo brezdomke: Končni rezultat je navdušil splet!

V preteklih dneh je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovito preobrazbo brezdomke.

Znani frizer, ki na svojem YouTube kanalu objavlja video posnetke, je te dni poskrbel za žensko, ki je imela neurejeno pričesko.

Frizer, ki se na spletu predstavlja z imenom Ceyhun, na svojem YouTube kanalu objavlja številne preobrazbe, za katere poskrbi v svojem frizerskem salonu. Video posnetek, pri katerem je brezplačno poskrbel za preobrazbo brezdomke, je na spletu že prava uspešnica.

Do danes je video posnetek preobrazbe dosegel več kot 21 milijonov ogledov, končni rezultat pa bo brez kančka dvoma tudi vas pustil brez besed.

Poglejte si, za kakšno čudovito preobrazbo brezdomke z neurejeno pričesko je poskrbel znani frizer, ki na svojem YouTube kanalu objavlja video posnetke ustvarjanja pričesk. Bo končni rezultat navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Pesa bi tudi lahko malo pošturcal...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje