Frizer pri moškemu poskrbel za čudež: Tako ga je ostrigel za poroko!

Jason Makki je svetovno znan frizer, ki je zaslovel predvsem po zaslugi čudežnih preobrazb, ki jih objavlja na spletu.

Pred časom je na svojem YouTube kanalu objavil izjemno preobrazbo, pri kateri je pri bodočemu ženinu poskrbel za nemogoče.

Frizer je video posnetek naslovil kar z besedami "poročni čudež", njegov postopek preobrazbe pri bodočem ženinu pa si je do danes ogledalo že več kot 8 milijonov spletnih uporabnikov. Bodoči ženin je pred poroko imel redke lase, Jason Makki pa je poskrbel za prav čudežno preobrazbo.

S pomočjo spreja z dodatkom barve za oblikovanje las je bodoči ženin zasijal s pričesko, s svojo podobo pa navdušil mnoge spletne uporabnike. Brez dvoma preobrazba, ki gledalca pusti brez besed.

Poglejte si izjemen postopek priznanega frizerja, ki je bodočemu ženinu uresničil veliko željo, da na poroki preseneti svojo boljšo polovico. Bo čudežna preobrazba navdušila tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!