Ganljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!

Na spletu je v začetku letošnjega leta pristal simpatičen video posnetek, pri katerem je vso pozornost ukradel družinski kuža.

Ta se je pošteno razveselil prihoda novorojenčka, njegov odziv pa so lastniki posneli na mobilni telefon.

Da so kužki naši najboljši prijatelji, dokazuje tudi video posnetek, ki ga je na YouTube omrežju objavila Kelsey Woods. Skupaj z možem in otrokom so se vrnili v svoj dom, kjer jih je pričakal kuža Boone.

Ko je pes zagledal novorojenčka, je od veselja skakal po zraku, malčku je celo pokazal svojo igračko. Prizor, ki ga je družina posnela, je na spletu že prava senzacija.

Poglejte si čudovit odziv psa, ko se je pošteno razveselil prihoda novega družinskega člana. Še en razlog, zakaj imamo radi kužke!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Očitno je kuža socializiran do konca. Lepo je imeti takšno živalco doma...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec navdušil s posnetkom: Njegov nastop te bo sezul!Deklica žarela od navdušenja, ko je v bolnišnici prvič videla bratcaPotepuški kuža je leto dni zbiral pogum, nato se je zgodil mali čudežVIDEO: Otroci zapeli svetovno uspešnico: Nastop ima že 32 milijonov ogledov!Moški sredi gozda sam zgradil brunarico: Posnetek je senzacija na spletu!Rok Švab iz Modrijanov s sinom in hčerko zapel uspešnico "Ti, moja rožica"Posnetek malega Krisa, ki ti ogreje srce: Poglej, kaj počne danes!Tilen Artač nasmejal z novo parodijo: Privoščil si je novo koalicijo KULČudovita hiša v okolici Celja: Notranjost doma te prevzame z rožami!Filip zapel s pevko Agnes: Navdušila sta s petjem uspešnice Modrijanov!Vid Valič nasmejal s posnetkom: Tako ukrepe spoštujejo v različnih službah!Rešitev za konec epidemije v Sloveniji: "Ne vabite sosedov na šnopc!"Ganljiv prizor iz živalskega vrta: Poglej, kaj je s poškodovano ptico počela gorila!Mati z izjemnimi refleksi ujela dojenčka, da ni padel na tlaVIDEO: Zlatko na ulici nadlegoval Milana Kreka: Posnetek je objavil na spletu!Frizer pri moškemu poskrbel za čudež: Tako ga je ostrigel za poroko!Takšen je rezultat med vožnjo, če na prikolico napačno naložimo tovorNajbolj enostaven način, kako olupiti kuhana jajcaDeklica z avtizmom prvič spregovorila: Poglej si ta čaroben trenutek!Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Reševalni pas na slovenski avtocesti: Takšnemu prizoru so bili priča gasilci!Moški z golimi rokami rešil kužka, ki ga je zagrabil krokodilVeterinarji okopali ranjenega mladička sove: Posnetek ti bo polepšal dan!Voznik doživel grozljivko: Na njegov avtomobil je padel betonski blok!