Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!

Te dni je na spletu pristal video posnetek iz Bosne in Hercegovine, pri katerem so dobri ljudje življenje rešili nesrečnemu medvedu.

Ta je padel v vodnjak, v katerem je bilo polno vode, glavo pa je zaradi utrujenosti komaj še držal nad vodno gladino.

Prizore so domačini posneli v bližini Ramskega jezera, video posnetek reševanja pa si je do danes ogledalo že več kot 120.000 spletnih uporabnikov. Moški, ki je prizor posnel na mobilni telefon, je medveda spodbujal, naj se nikar ne utopi.


Nesrečni medved je namreč tam padel v vodnjak, poln vode. Z zadnjimi močmi je še držal glavo nad vodno gladino, ko so ga našli štirje domačini. Kako dolgo je bil medved v vodnjaku, nihče ne ve.

Domačini so najprej zaslišali oglašanje iz vodnjaka, tam pa kmalu našli nesrečnega medveda. Na svobodo so mu pomagali s pomočjo traktorja, medved pa se je po njihovih besedah zatem živ vrnil v gozd. Poglejte si, kako so dobri ljudje iz vodnjaka rešili medveda!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!