Ganljiv posnetek iz Nove Zelandije: Tudi to je razlog, zakaj prenehati s kajenjem!

Splet je te dni obkrožil video posnetek iz Nove Zelandije, ki se je s svojim sporočilom dotaknil mnogih. Predvsem tistih, ki imajo neizmerno radi svoje kužke.

Žal pa je med lastniki psov veliko takih, ki brez slabe razvade ne morejo. Govorimo namreč o kajenju.

Ste vedeli, da so kužki, ki so obkroženi s kadilci dvakrat prej podvrženi možnosti, da zbolijo za rakom? Vaš najboljši prijatelj vam bo sledil na vsakem koraku, zato je prav, da jih vodimo po pravi poti.

Na Novi Zelandiji je organizacija Quitline pripravila ganljiv video posnetek o kužku in lastniku, ki brez kajenja cigaret ni mogel. Žal pa je to imelo tragične posledice za kužka.

Prenehajte s kajenjem, saj lahko s tem škodujete tudi vašim kužkom! Delimo posnetek še naprej med prijatelje kadilce - morda pa koga le odvrnemo od te slabe razvade...
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Dokopal sem se do naklonjenosti zame sanjske ženske. Pa ni bilo lahko. Potem pa sem nekega dne slučajno odkril, da kadi. Rekla je, da ne bo nehala. No.., potem sem nehal jaz...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Ko je stopil na oder, je ostal tiho: Njegov razlog je ganil sodnike!Morski pes napadel ribiče v kanujuDekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Gost nasmejal z masko: Tako je jedel v restavarciji!Anej Piletič iz BQL pokazal, v kakšni hiši živiPotapljačem se je približal kitovec in jih prosil za pomoč: Rešili so mu življenje!VIDEO: Provokacija sredi Ljubljane: Tako se je spravil nad harmonikaša!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kuža je iz bazena reševal žogo: Za nobeno ceno se ni hotel zmočiti!Ropar v zlatarno vstopil s pištolo: Prodajalec mu je dal vetra!V gostilni je zaigrala na harmoniko: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Nepozaben prizor na Hrvaškem: Na obalo je priplaval delfin!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!VIDEO: Poslanci zapustili sejo: Janez Janša se ni želel opravičiti!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Posnetek, ki je razjokal Hrvate: Invalidnemu dečku ne pustijo v vrtec!Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nova čarovnija Luke Dončića: Tako je koš zadel z 10 metrov!Moški iz Kanade vsak dan sede na teraso: Že 25 let skrbi za rakune!