Ganljiv posnetek iz Nove Zelandije: Tudi to je razlog, zakaj prenehati s kajenjem!

Splet je te dni obkrožil video posnetek iz Nove Zelandije, ki se je s svojim sporočilom dotaknil mnogih. Predvsem tistih, ki imajo neizmerno radi svoje kužke.

Žal pa je med lastniki psov veliko takih, ki brez slabe razvade ne morejo. Govorimo namreč o kajenju.

Ste vedeli, da so kužki, ki so obkroženi s kadilci dvakrat prej podvrženi možnosti, da zbolijo za rakom? Vaš najboljši prijatelj vam bo sledil na vsakem koraku, zato je prav, da jih vodimo po pravi poti.

Na Novi Zelandiji je organizacija Quitline pripravila ganljiv video posnetek o kužku in lastniku, ki brez kajenja cigaret ni mogel. Žal pa je to imelo tragične posledice za kužka.

Prenehajte s kajenjem, saj lahko s tem škodujete tudi vašim kužkom! Delimo posnetek še naprej med prijatelje kadilce - morda pa koga le odvrnemo od te slabe razvade...
0
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Dokopal sem se do naklonjenosti zame sanjske ženske. Pa ni bilo lahko. Potem pa sem nekega dne slučajno odkril, da kadi. Rekla je, da ne bo nehala. No.., potem sem nehal jaz...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!