Ganljiv prizor iz Sirije: Deklica med ruševinami 36 ur ščitila mlajšega bratca!

Splet je po grozljivem potresu, ki je v Turčiji in Siriji terjal več kot 10.000 življenj, obkrožil ganljiv video posnetek.

Reševalec je posnel prizor, ko je deklica med ruševinami z rokami in telesom ščitila svojega mlajšega bratca, oba pa so reševalci uspeli rešiti.

Deklica iz Sirije je z bratcem po rušilnem potresu obtičala pod ruševinami, zasuta sta bili dolgih 36 ur. Reševalcem se je uspelo prebiti do njiju, eden izmed njih pa je na mobilni telefon posnel ganljiv prizor.

Komaj sedem let stara deklica je ves ta čas pazila na mlajšega bratca - z rokami mu je ščitila glavo, ga tolažila in objemala. Vse do prihoda reševalcev, ki so sestro in bratca po dolgem čakanju osvobodili.

Deklica je reševalca prosila, naj ju rešijo, v zameno pa mu je obljubila, da bo zanj v zahvalo naredila vse. Poglejte si ganljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prizor, ko je deklica s svojim telesom ščitila mlajšega bratca.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
O-joj.., strahote so doživeli, pa tako mladi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!Družina iz Vipave, ki skrbi za več kot 30 živali: Zgodba, ki je navdihnila Slovenijo!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!Hrvaška predstavila pesem za Evrovizijo: Stavnice jim napovedujejo drugo mesto!Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!Miran Rudan predstavil novo pesem "Amen", z nastopom je navdušil SlovenceDeček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!VIDEO: Posneli trenutek, ko je Franci Kek med košarkarsko tekmo stekel na parketMedved se povsem približa lovcu4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!Tri terenska vozila uničena v nekaj sekundahVIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!