Ganljiv prizor iz Sirije: Deklica med ruševinami 36 ur ščitila mlajšega bratca!

Splet je po grozljivem potresu, ki je v Turčiji in Siriji terjal več kot 10.000 življenj, obkrožil ganljiv video posnetek.

Reševalec je posnel prizor, ko je deklica med ruševinami z rokami in telesom ščitila svojega mlajšega bratca, oba pa so reševalci uspeli rešiti.

Deklica iz Sirije je z bratcem po rušilnem potresu obtičala pod ruševinami, zasuta sta bili dolgih 36 ur. Reševalcem se je uspelo prebiti do njiju, eden izmed njih pa je na mobilni telefon posnel ganljiv prizor.

Komaj sedem let stara deklica je ves ta čas pazila na mlajšega bratca - z rokami mu je ščitila glavo, ga tolažila in objemala. Vse do prihoda reševalcev, ki so sestro in bratca po dolgem čakanju osvobodili.

Deklica je reševalca prosila, naj ju rešijo, v zameno pa mu je obljubila, da bo zanj v zahvalo naredila vse. Poglejte si ganljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prizor, ko je deklica s svojim telesom ščitila mlajšega bratca.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
O-joj.., strahote so doživeli, pa tako mladi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!