Ganljiv prizor iz živalskega vrta: Poglej, kaj je s poškodovano ptico počela gorila!

Splet je te dni obkrožil video posnetek iz avstralske zvezne države Novi Južni Wales, ko so obiskovalci tamkajšnjega živalskega vrta posneli ganljiv prizor.

V prostorih z gorilami se je znašla poškodovana ptica, ena izmed goril pa je obiskovalce ganila s svojo nežnostjo in skrbijo za ptico.

Video posnetek je v živalskem vrtu nastal 10. novembra letos, v njem pa lahko spremljamo ganljiv odziv gorile, ko je pred seboj zagledala poškodovano ptico. Ta se je med letom zaletela v stekleno pregrado, nato pa brez moči obležala na tleh.

Gorila se je poškodovani ptici najprej previdno približala, preden se jo je nežno dotikala. Prepričati se je želela, da bo s ptico vse v najlepšem redu.

Ptico je skušala prijeti celo v roko, video posnetek pa je na YouTube omrežju v hipu postal spletna senzacija - v le nekaj dneh je tam dosegel že več kot 330.000 ogledov. Poglejte si, kako je za poškodovano ptico v živalskem vrtu poskrbela nežna gorila.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!