Ganljiv spot za Aviciijevo pesem, s katerim so se poklonili pokojnemu glasbeniku

V začetku meseca junija je na spletu pristal posmrtni album pokojnega glasbenika Aviciija, ki nosi naslov TIM (rojstno ime glasbenika Aviciija - Tim Bergling). V njem je moč slišati 12 novih skladb, s katerimi se številni oboževalci spominjajo preminulega glasbenika.

Te dni je na spletu pristal prav poseben videospot skupaj s pesmijo, ki jo je že leta nazaj napisal Avicii.

Splet je obkrožil videospot za pesem "Heaven", ki jo je leta nazaj Avicii posnel v sodelovanju s Chrisom Martinom, frontmanom skupine Coldplay.

Videospot je režiral dolgoletni prijatelj pokojnega glasbenika Levan Tsikurishvili - v posnetku je tako moč videti številne trenutke, ki so leta 2016 nastali med Aviciijevim obiskom Madagaskarja.

Tsikurishvili je še dejal, da so takšen videospot ustvarili, da bi se poklonili Timu (Avicii) in poustvarili spomine, ki bodo z nami ostali večno.
1
Slavka Popovic
Pred 7 tedni
wauuu
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!