Ganljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!

Hrvaški glasbenik Baby Lasagna, ki je na letošnji Evroviziji dosegel odlično drugo mesto, je bil pretekle dni deležen čudovitega presenečenja.

Množica oboževalcev mu je v Zagrebu izrazila podporo, med sprejemom pa glasbenik ni mogel zadržati solza sreče.

Na Trgu bana Josipa Jelačića je več tisoč ljudi pričakalo svojega predstavnika na letošnji Evroviziji, ki so mu stavnice napovedovale gladko zmago. Ta se mu je izmuznila za le nekaj točk, zmaga pa je šla v roke švicarskega glasbenika Nema s pesmijo "The Code".


Eurovision Fans, Facebook
Splet je obkrožil video posnetek iz Zagreba, pri katerem lahko spremljamo čudovit sprejem hrvaškega glasbenika Baby Lasagne. Ta je svojo državo na letošnjem tekmovanju za pesem Evrovizije zastopal s pesmijo "Rim Tim Tagi Dim" in poskrbel za najboljši rezultat Hrvaške na Evroviziji.

Mnogi ljubitelji Evrovizije so izrazili mnenje, da bi moral prav Hrvat osvojiti prvo mesto. Obenem je osvojil tudi največ glasov ljudstva, vendar je strokovna žirija največ točk podelila Nemu, kar je bilo dovolj za zmago Švice.
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Metrolulek, pa še to sintetični...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik