Ganljivo slovo na Radiu 1: To je razlog, da so voditelji jokali!

Včeraj je bilo v ekipi Denis Avdić Showa na Radiu 1 znova polno emocij in čustev. Nejc Šmit, ki ga poslušalci poznajo pod vzdevkom Gospod radio, je te dni dal odpoved, Denis Avdić pa se je v imenu celotne ekipe še zadnjič poslovil.

Solze so tekle v potokih, ob koncu pa so z darilom pošteno ganili tudi Nejca.

Nejc, ki je sicer diplomirani psiholog in magister zakonske terapije, se je po letih dela na Radiu 1 odločil, da je nastopil čas za nove izzive, zaradi česar je dal odpoved. Denis Avdić se je pošalil, da je preprosto preveč šolan za delo na radiu, nova služba pa ga že čaka.

Sodelavci so Nejcu ob koncu podarili čisto nov mobilni telefon, ob ganljivih prizorih pa so jokali tudi Anja Ramšak, Jana Morelj in Miha Deželak.

Čustva so na plan prišla tudi pri Nejcu, predvsem ko se je v ozadju začela predvajati pesem iz serije Prijatelji. Nejc, vse dobro ti želimo v nadaljnji karieri!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!