Ganljivo slovo od Kobeja: Michael Jordan zajokal, jokala tudi žena Vanessa

Sinoči so se v Staples centru še zadnjič poslovili od košarkarske legende Kobeja Bryanta in njegove hčerke Gianne, ki sta v helikopterski nesreči skupaj s še sedmimi sopotniki izgubila življenje.

Michael Jordan je med govorom dejal, da mu je bil Kobe Bryant kot mlajši brat, ob čustvenih trenutkih pa je zajokal.

Pred mikrofon je stopila tudi žena pokojnega košarkarja Vanessa Bryant, ki se s tragedijo ne more sprijazniti.

"Govorila bom o svoji hčerki in možu. Gianna je bila očkova deklica in tudi mene je imela zelo rada. Vsako jutro in večer me je poljubila. Bila je samozavestna in odlična športnica," je dejala o pokojni hčerki, nato so ji obraz zalile solze. V govoru je še dejala, da na moža ni gledala kot na zvezdnika, temveč kot na najboljšega prijatelja.

Ganljiv govor Vanesse Bryant:Michael Jordan je v svojem govoru večkrat izpostavil, da mu je bil pokojni košarkar kot brat, vedno pa je zanj storil vse v svoji moči. "Zdaj je čas, da nadaljujemo tvoje poslanstvo," je med drugim dejal Michael Jordan.

Michael Jordan jokal ob ganljivem slovesu:

0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Tale Jordan bi si moral, če je že tako nagnjen k joku, s seboj vzeti vsaj kuhinjsko coto, če že ne rjuhe...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Bedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoLesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaOče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Janez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Med prenosom v živo podivjal tornado: Tako hitro se zgodi grozljivka!