GANLJIVO: Stopila je na oder talentov, ob njeni točki so jokali še sodniki

Iz izraelskega šova talentov prihaja posnetek prav posebnega nastopa, ki je tamkajšnje sodnike ganil do solz. V njem se je predstavila Ilana Yahav, ki je najprej celotno občinstvo pretresla s svojo zgodbo o možu.

Leta 1973 se je njen mož boril v Jomkipurski vojni, ko so letalo izraelske vojske, ki ga je pilotiral, sestrelili. Izkazalo se je, da je nesrečo preživel, v Siriji pa so ga skrajneži kot ujetnika zadrževali osem mesecev. V tem obdobju je bila Ilana noseča, ves čas pa je mislila, da je njen mož umrl.

In prav zaradi njega se je lotila risanja stvari s pomočjo peska. V izraelskem šovu talentov je na avdiciji te dni prikazala trenutke, ko je na svet rodila prvega otroka. Tega otroka, ki ga je v trebuhu ves čas nosila, ko je mislila, da očeta nikoli ne bo spoznal.

Oglejte si njen avdicijski nastop, ki je sodnike ganil do solz!
1
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Ta simpatična gospa pa ima s to tehniko in s pomočjo svojih rok neverjetno izrazno moč. Za občudovati jo je.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na poroki je hotel zaplesal s svojo mamo. To je šok, ki so mu bili priča gostje!Ženska je iz avtomobila pomahala medvedu. Poglejte si, kaj je storila žival...Policist je žensko prijel za ramo. Ko se obrne, doživi največji šok dneva!VIDEO: Princ Harry in Meghan ostala brez besed! To jima je narisala najstnica...Deček je k sosedu vrgel žogo! Ne boste verjeli, kaj so posneli njegovi starši...Natakarico je prijel za rit! Poglejte si, kako se mu je maščevala...VIDEO: Ne boste verjeli, kakšnemu prizoru so bili vozniki priča v ŽeleznikihNa poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!VIDEO: Vesna in Miha spet poskrbela za smeh, to sta povedala o fačuzijuSnemal je deblo, nato pa ostal brez besed! Poglejte si, kaj je bilo v lesu...VIDEO: Gorski kolesar obnorel svet, skočil je čez kolesarje na Tour de FranceVIDEO: Tujci očarali ves Balkan! Tako so zapeli znano hrvaško uspešnico...Tako so se odzvali Belgijci, ko se je skozi mesto sprehodila družina iz HrvaškeVIDEO: 10-letna 'čudežna' deklica šokirala sodnike! Njen glas je iz drugega sveta...SMEH: Svoja sinova je učila, kako skočiti v bazen! Poglejte si, kaj je sledilo...Potapljač je pod vodo snemal ribo, nato se je zgodilo nepričakovanoSMEH: Balkanec stavkal zaradi služb. To je bila reakcija, ko mu je ponudil delo!VIDEO: Ne boste verjeli, koliko televizij ima doma Jože iz Ljubezni po domače!Kakšno znanje pilota helikopterja! Pristal je na gori, da bi pomagali ranjenimOpazil je psa, ki se je plazil za invalidskim vozičkom. Kar je posnel, obkroža svet...Slovenka z videospotom dviguje pritisk! Ste že slišali njeno novo pesem?Fantek z Downovim sindromom prvi sreča bratca. Poglejte si njegovo reakcijo...Tri deklice so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, nihče ne more zadržati smeha!VIDEO: Oblak zablestel na treningu! Gol je zabil s škarijcami v slogu Ronalda...Starša sta sinu v roke dala pismo. Ko ga je prebral, so mu obraz oblile solze...