Gasilci iz New Yorka doživeli šok, med gašenjem je eksplodirala stavba

Včeraj je v New Yorku zagorel trgovski center, na pomoč pri gašenju pa so takoj priskočili gasilci. Celotno intervencijo med požarom je en izmed stanovalcev snemal na kamero, nato pa se je zgodila prava tragedija.

Stavba je preprosto eksplodirala, ognjeno kroglo pa je izstrelilo naravnost proti gasilcem pred stavbo.

Dramatičen video posnetek se je širom spleta takoj razširil, na srečo pa so jo mnogi gasilci odnesli le z lažjimi poškodbami ter opeklinami. Vse bi se lahko namreč končalo tragično.

Gasilska brigada iz New Yorka je na svojem Twitter profilu sporočila, da se je v incidentu poškodovalo sedem njihovih gasilcev, nihče pa na srečo ni utrpel hujših poškodb.

Ko boste videli, kakšnemu šoku so bili te dni priča gasilci iz New Yorka, boste njihovo delo še toliko bolj spoštovali. Poškodovanim gasilcem želimo čimprejšnje okrevanje.

Poglejte si, kako je izgledala eksplozija med gašenjem požara v središču New Yorka!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke