Gasilci iz New Yorka doživeli šok, med gašenjem je eksplodirala stavba

Včeraj je v New Yorku zagorel trgovski center, na pomoč pri gašenju pa so takoj priskočili gasilci. Celotno intervencijo med požarom je en izmed stanovalcev snemal na kamero, nato pa se je zgodila prava tragedija.

Stavba je preprosto eksplodirala, ognjeno kroglo pa je izstrelilo naravnost proti gasilcem pred stavbo.

Dramatičen video posnetek se je širom spleta takoj razširil, na srečo pa so jo mnogi gasilci odnesli le z lažjimi poškodbami ter opeklinami. Vse bi se lahko namreč končalo tragično.

Gasilska brigada iz New Yorka je na svojem Twitter profilu sporočila, da se je v incidentu poškodovalo sedem njihovih gasilcev, nihče pa na srečo ni utrpel hujših poškodb.

Ko boste videli, kakšnemu šoku so bili te dni priča gasilci iz New Yorka, boste njihovo delo še toliko bolj spoštovali. Poškodovanim gasilcem želimo čimprejšnje okrevanje.

Poglejte si, kako je izgledala eksplozija med gašenjem požara v središču New Yorka!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep