Gasilci v polni opravi stopili na tekoče stopnice. Razlog te pusti brez besed!

Dvojec zavzetih gasilcev je v eni izmed telovadnic v polni opremi stopil na tekoče stopnice, da bi se tako skupaj poklonila vsem žrtvam, ki so življenje izgubili v napadih 9. septembra 2001.

Zadala sta si namreč nalogo, da v polni opremi prehodita 110 nadstropij.

Tako sta prehodila prav toliko nadstropij, kot so jih prehodili njuni kolegi leta 2001, ko so 9. septembra v polni opremi tekli na vrh dvojčkov in tam iskali preživele.

S svojim podvigom sta gasilca začela ob 17. obletnici napadov v torek ob 8:46. Prav ob tem času se je namreč v severni stolp World Trade Centra 17 let nazaj zaletelo letalo linije American Airlines Flight 11.

Gasilca sta se tako poklonila 3.000 žrtvam, ki so življenje izgubili 9. septembra 2001. Med žrtvami je bilo kar 343 pogumnih gasilcev, ki so reševali življenja.

Video posnetek si je v manj kot 24 urah ogledalo že preko 17 milijonov uporabnikov!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom