Glasbenika zapela pesem "Sound Of Silence", njun nastop je prevzel ves internet

Na svetu je veliko glasbenikov, a le malo izmed njih v svetu glasbe pusti svoj velik pečat. Na drugi strani pa najdemo take glasbenike, ki so s svojim delom poželi večno slavo, ki traja še dolgo po njihovi smrti.

Taka sta tudi glasbenika Simon in Garfunkel, njune skladbe pa so bile v letu 1960 najbolj prodajane pesmi.

Njuna največja uspešnica je brez dvoma pesem "The Sound of Silence", ki ji mnogi z največjim veseljem prisluhnimo tudi dandanes. Prav omenjene pesmi sta se pred leti lotila tudi dva izjemna glasbenika iz skupine Celtic Thunder.

Gre za skupino iz irskega Dublina, njeni začetki pa segajo v leto 2007. V letu 2014 pa sta med njihovo glasbeno turnejo svoj izjemen pevski talent pokazala dva njihova člana.

Pesem "The Sound of Silence" sta Colm Keegan in Keith Harkin zapela tako dobro, da je že na začetku množica zbranih gostov povsem utihnila, saj je vse skupaj zvenelo tako, kot da bi poslušali originalno izvedbo, pod katero se je podpisal dvojec Simon in Garfunkel.

Bosta postavna glasbenika s svojimi glasovi ob petju pesmi "The Sound of Silence" prevzela tudi vas?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep