Gluha deklica prvič slišala glas sestrice: Njena reakcija je obkrožila svet!

Tudi ganljivih prizorov na spletu nikakor ne manjka. Mednje lahko zagotovo uvrstimo video posnetek male gluhe deklice, ko je dobila svoj prvi slušni aparat.

Ko je prvič v življenju slišala glas svoje sestrice, je z iskreno reakcijo v hipu obkrožila svet!

Simpatičen video posnetek ima samo na Facebook omrežju že več kot 37 milijonov ogledov. Povsem razumljivo, saj je reakcija male gluhe deklice tako prisrčna, da se ob njej vsakemu gledalcu otopli srce!

Deklica se je rodila tri mesece prezgodaj, zaradi česar je utrpela poškodbe sluha. Zdaj je dobila svoj prvi slušni aparat, ki ji je sluh povrnil v celoti.

Ko je v naročju mamice prvič slišala glas svoje starejše sestrice, se ji je na obraz prikradel iskren nasmešek, ki je prevzel vsakega gledalca. Ko boste videli ta čudovit prizor, se boste v simpatično malo deklico tudi sami zaljubili!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Vidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimMladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Filip zapel z operno pevko: Prisluhni, kako sta zapela slovensko pesem!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!VIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Grozljiv posnetek iz Rusije: Eksplodirala je bencinska črpalka!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuGrozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!Moški prijel sekiro, nato je razbil steklo na avtomobilu: Rešil je ujetega kužka!Mladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Strela na pašniku zadela kravoKanadčan posnel trenutek, ko se je ogromen tornado dotaknil talProdajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!