Gluhi očka splet ganil do solz: Tako je novorojenki povedal, da jo ima rad!

Splet je te dni obkrožil ganljiv video posnetek, ki ga je bivši košarkar Rex Chapman iz Amerike delil na Twitter profilu.

V njem je moč videti gluhega moškega, ki je s svojo novorojeno hčerko komuniciral kar z znakovnim jezikom.

Video posnetek je do danes nabral že več kot 6 milijonov ogledov, prizori v posnetku pa bodo tudi vam otoplili srce. Očka je v naročju držal svojo novorojenko, ko ji je s pomočjo znakovnega jezika za gluhe povedal, kako zelo rad jo ima.

Poznavalci znakovnega jezika so njegove kretnje prevedli. To je očka povedal svoji mali hčerki: "Očka. Jaz sem tvoj očka. Ljubim te. Zelo lepa deklica si. Tvoje oči so tako lepe barve, svetlo zelene! Kako lepo! Kakšen simpatičen nasmešek! Ljubim te. Simpatična si. To je topla odeja. Ljubim te, ljubim te. Res si lepa!"

Ko boste videli ta čudovit prizor, ki ga je nekdanji ameriški košarkar ujel na kamero, se bo ob njem tudi vam stopilo srce. Poglejte si, kako je gluhi očka svoji novorojeni hčerki izkazal ljubezen!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Morski pes napadel ribiče v kanujuBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoPoziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!