Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!

Majhen konjiček Waffles in goska Hemingway sta živela v zelo neprimernih razmerah, saj ju je lastnik zanemarjal.

Kljub težkemu življenju pa sta postala najboljša prijatelja - med njima se je razvila prav posebna vez, ki je ni bilo moč pretrgati.

Po klicu na pomoč so na območje prišli dobri ljudje iz zavetišča, ki so živali naložili na tovornjak. Kmalu so spoznali, da bodo morali konjička in gosko nastaniti v isti prostor.

A tam so se začele prve težave - vsakič, ko je kdo izmed prostovoljcev v zavetišču obiskal konja, je bil deležen prav posebne lekcije. Goska je konjičku stopila v bran in ga skušala obvarovati za vsako ceno.

Kmalu so se našli novi lastniki, ki so posvojili tako Wafflesa, kot tudi Hemingwayja. Zdaj skupaj živita na novi kmetiji, ob ljubečih lastnikih pa bo njuna medsebojna ljubezen zagotovo iz dneva v dan večja. Da, tudi takšna prijateljstva najdemo v živalskem svetu.
0
JeklenaPest
Pred 24 tedni
Krasen par...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Slovenska parodija o fantih, ki so nabavili hitre teste: Smeha ne manjka!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoLastnik snemal svojega psa pred televizijo: Kar je počel, te pusti brez besed!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuNov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaSlovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Divji konj takoj prepoznal kobilo: Nazadnje sta se videla pred leti!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemDramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so strmoglavili!Psička bolnemu kužku stala ob strani: Posnetek je ganil ljubitelje živali!Fantje iz Švice navdušili: 28 različnih zvrsti glasbe zaigrali v petih minutah!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Gasilec s posnetkom navdušil Slovence: Kaj storiti, če zagori v vozilu?Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!