Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičke

Policist James Givens je na policijski postaji Cincinnati Police Department zaposlen že več kot 26 let, a še nikoli ni doživel česa takega, kot je doživel v video posnetku.

Ko je sedel v policijskem vozilu na parkirišču, sta skupaj s sodelavko dobila nenavadnega obiskovalca.

Do njunega avtomobila se je sprehodila goska, nato pa začela s kljuvanjem vozila. Policist James je ptici najprej vrgel kos kruha, saj je mislil, da ga prosi za hrano, a kruha s tal ni pobrala.

Goska je še naprej kričala na policiste, nato pa stopila nekaj korakov proti vodi. Takoj zatem se je znova vrnila do policistov in nadaljevala s kljuvanjem avtomobila, zato sta policista sklenila, da bosta goski sledila.Ko sta izstopila iz vozila, ju je goska vodila do reke, tam pa zagledala prizor z njenim ujetim mladičkom. Ta se je nesrečno zapletel v vrvico balona, zato je v akcijo stopila policistka Cecilia Charron in ga tudi uspešno rešila.

Mati goska je bila njihove pomoči hvaležna, mladiček pa je celotno reševalno akcijo prestal brez poškodb. Bravo policistom za tako čudovito pomoč ujeti živali!
0
Roman M
Pred 5 tedni
Policijski avto je pa kje ??
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca