Gostje so jedli v restavraciji, nato pa doživeli šok. Oglejte si, čemu so bili priča!

Ob prihajajočih decembrskih praznikih mnogi že uživamo ob poslušanju pesmi, ki so najbolj primerne za ta čas. Niti nismo še v decembru, pa lahko na vsaki radijski postaji že slišimo božične hite. Prav iz tega razloga se je skupina pevcev iz zbora Pennsylvania All-State Chorus zbrala v eni izmed restavracij že krepko pred božičem in vse goste presenetila na izjemen način.

Ko so obiskovalci uživali v hrani in pijači, je ena izmed žensk vstala in prek telefona zapela prvi del vsem znane zborovkse pesmi "Hallelujah", ki jo večkrat slišimo tudi v cerkvah. Kako bi se na tako čudovito presenečenje odzvali vi, če bi v tem trenutku sedeli v omenjeni restavraciji?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Jaz bi si naročil še eno pivo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Besede Jerneja Šugmana obkrožajo Slovenijo. To je povedal v Naši mali kliniki!Tako se je Jan Plestenjak poklonil Jerneju Šugmanu, besede so ganile SlovenceVIDEO: Družina pokojnega Slavka Avsenika zanj zapela pesem in ganila SlovenceTečen starček je v smeti metal nove stvari, nato so sosedje odkrili ganljiv razlogVIDEO: Nasprotnik udaril Dončića, nato je Luka s svojo potezo postal spletni hitVIDEO: Isaac Palma obnorel Slovence, tako je zapel uspešnico Elvisa PresleyjaVIDEO: Na Radiu 1 dobili vroč obisk, nato je Avdić doživel ta šok!Moški je sam sedel v prazni cerkvi. Ko dvigne glavo, gredo kocine vsem pokonci!Starša sta novorojenčico pripeljala domov. Kar sta posnela na kamero, obkroža svet!Dekle ga je zasačilo med varanjem. Ne boste verjeli, kam je skril ljubico!Tega kužka zaradi drugačnosti nihče ni hotel imeti. Oglejte si, kako izgleda danes!Otroci so si 5 let želeli kužka. To je njihova reakcija, ko jim ga starši kupijo!Voznik BMW-ja je ob potezi redarjev prekipelo. Oglejte si, kaj je storil z lisicami!Sedela je na kajaku in opazovala morje. Naslednji prizor ti pokonci dvigne kocine!Štiri dekleta so stopile na oder. Ob njihovi nenavadni točki so gledalci ponoreli!VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...VIDEO: Luka Sešek navdušil Slovence, kot Jan Plestenjak je zapel njegovo uspešnicoVIDEO: Slovencu je prekipelo! Poglejte si, kaj mu je naredil operater A1...VIDEO: Korošica pobegnila v Prago k tajkunu. Oglejte si njen nov posnetek!VIDEO: Umrl je Jernej Šugman. To so posnetki, po katerih se ga bomo spominjali!