Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot Mama

V preteklem delu priljubljene oddaje V petek zvečer, pri kateri lahko spremljamo čudovite pevske nastope, so skupaj nastopili tudi Grega Skočir in operni pevci skupine Vivere.

Skupaj so zapeli eno izmed uspešnic skupine Big Foot Mama, nastop pa je sodeč po odzivih navdušil mnoge spletne uporabnike.

Skozi oddajo V petek zvečer nas vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, glasbenike pa pri številnih priredbah spremljajo člani hišnega banda Diamanti.

Legendarna slovenska rock zasedba Big Foot Mama praznuje 30. let delovanja, njihov pevec Grega Skočir pa je v oddaji V petek zvečer z izjemnimi opernimi pevci skupine Vivere zapel veliko uspešnico "Led s severa", ki jo v originalu izvaja Big Foot Mama.

Izjemni pevci skupine Vivere so Aljaž Farasin, Gregor Ravnik in Matjaž Robavs. Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, ki je te dni navdušil mnoge Slovence.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sosedje so se 5 let smejali, ker so pred hišo gradili jahto, nato so obmolkniliNa meji s Hrvaško so mu popustili živci: Tako je napadel drugega voznika!Gluha ženska prvič slišala glas svojega moža: Prizor ima 10 milijonov ogledov!Iz vode so rešili kenguruja: Poglej, kako se je žival zahvalila ljudem!Mačka je grizla kozarec, nato ji je glava padla v vodo: Njen odziv je doza smeha!Voznik na avtocesti v Romuniji trčil v medvedaDojenček vzgojiteljici umaknil stol, tik preden se je usedlaStrogi sodnik Simon ustavil nastop 20-letnika: Na koncu je poskrbel za navdušenje!Moški z uboge želve odstranil morske školjke: Posnetek ima 26 milijonov ogledov!V gozdu je žagal drevesa, divja žival si je želela njegove pozornostiVIDEO: Ganljiv prizor na otoku Hvar: Tako je mali sinček pomagal očetu gasilcu!Družina med sprehodom naletela na medveda: Tako dolgo jim je sledil po poti!Starši so deklici kupili kužka: Njena sreča ti bo polepšala dan!Na ameriškem talentu je ples združil s čarovnijo: Nastop je navdušil sodnike!Deček z avtizmom padel v bazen: Življenje mu je rešil sosed!Plesalka na talentu prevzela sodnike: Njen plesni nastop je prava senzacija!Lastniki pokazali smešno rešitev, kako mačko zadržijo na balkonuVeč kot 100 skatov plavalo ob obali: Takšen prizor so doživeli kopalci!VIDEO: Redar v Šiški na tla podrl kolesarja: Posnetek danes obkroža Slovenijo!VIDEO: Na Petrolu napolnil rezervoar kljub obvestilu, da goriva ni več12-letnik z angelskim glasom prevzel sodnike: Njegov nastop te bo navdušil!Dekleta s čudovitim plesom do zlatega gumba: Tako so navdušile na talentu!Tadej Pogačar z moštvenim kolegom pred ciljem igral kamen, papir, škarjeLjubljanski policist na motorju opazil reševalce: Tako jim je pomagal ob zastoju!Moški na talentu šokiral sodnike: Takšnemu noremu nastopu so bili priča!