Grizli medved ujel severnega jelena: Posnetek ima 7 milijonov ogledov!

Te dni se je na spletu znova razširil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo grizli medveda, ko je pred očmi snemalca ujel manjšega severnega jelena.

Video posnetek surove moči medveda je na omrežju YouTube že prava uspešnica, prizori pa so mnogim gledalcem približali svet divjine.

Mlad grizli medved je v video posnetku na vso moč tekel po travniku, da bi si priboril kosilo. Njegova tarča je bil mlad severni jelen, ki pred hitrim medvedom ni imel realnih možnosti za pobeg. Njegovo življenje se je končalo med plavanjem v plitvi vodi.

Tam je medved pokončal jelena, nato je drugim medvedom preprečil, da bi prišli do njegovega ulova. Video posnetek je na omrežju YouTube že prava uspešnica - do danes je samo tam dosegel 7 milijonov ogledov.

Poglejte si neverjeten prizor iz narave, pri katerem lahko spremljamo grizli medveda, ko se je podal na neusmiljen lov za manjšim severnim jelenom, ki proti zveri ni imel nobenih možnosti za preživetje.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!VIDEO: Slovenka ob Dravi posnela kačo: Na koncu je doživela šok!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruVIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!Tilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Brat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Ganljivi prizori iz Hrvaške: Ladje na splitski Rivi zaplule Mateju v slovo!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecTilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Adi Smolar na odru zapel svojo uspešnico: Njegov nastop te bo navdušil!Matevž Šalehar - Hamo zapel uspešnico "Julija", ki jo poje Aleksander MežekVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovTilen Artač nastopil kot poslanec Pojbič: Parodija je doza smeha!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Mladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Luka Dončić zadel ob zvoku sirene: Navdušil je tudi z norim zabivanjem!Sramota na slovenski avtocesti: To so ob zastoju počeli nekateri vozniki!