Grozljiv posnetek alpinistov: Tako nevarna je lahko hoja po zasneženih gorah!

Alpinist Lukas Ruetz je na omrežju Facebook te dni objavil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nevarnost v zasneženih gorah.

Tam je v družbi prijatelja hodil po snegu, ko sta doživela pravo grozljivko - del snežne stene se je vdrl, alpinistoma pa sej izšlo za las.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - samo na omrežju Facebook je do danes dosegel več kot 70.000 ogledov, ob prizoru pa lahko vidimo razlog, zakaj je hoja po zasneženih gorah tako nevarna.

Hoher Seeblaskogel je gora, visoka 3.235 m, v zahodnem delu Stubajskih Alp v avstrijski deželi Tirolska. Njen neodvisni vrh leži med prelazoma Winnebachjoch in Bachfallenscharte.

Prav po omenjeni gori sta se sprehajala dva alpinista, ko sta doživela šok. Del snega je namreč popustil tik ob alpinistu, celoten prizor pa so posneli na kamero. Poglejte si razlog, zakaj je lahko hoja po zasneženih gorah tako nevarna.

0
JeklenaPest
Pred 17 tedni
Temu alpinistu je gotovo nekaj palo v hlače...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!