Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!

V številnih ameriških mestih vlada pravi kaos, saj so ulice zavzeli protestniki.

Ti protestirajo proti policijskemu nasilju nad temnopoltimi državljani - teden dni nazaj je na spletu namreč pristal video posnetek sporne aretacije, med katero je življenje izgubil 46-letni George Floyd.

V mestu New York protesti potekajo že tretji dan zapored, v petek ponoči so goreli policijski avtomobili, zanetili so tudi policijsko in mnoge ostale zgradbe.

Prav iz Brooklyna prihaja grozljiv video posnetek, v katerem je policijsko vozilo zapeljalo v množico protestnikov in jih zbilo na tla.

Video posnetek se je hitro razširil po družbenih omrežjih, policija pa je v odgovoru za javnost pojasnila, da so policisti raje zapeljali v ograjo, kot da bi se s protestniki srečali na ulici. Na stran policistov je stopil tudi župan New Yorka Bill de Blasio, ki je protestnikom očital, da so sami izzivali usodo, saj so obkrožili policijsko vozilo.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Palicaji vseh dežel tega sveta nikakor ne dojamejo, da so samo umazane rokavice na tacah vsake skorumpirane, tatinske in revanšistične oblasti na tem svetu. Ameriška policija pa sedaj misli, če je odpustila tiste palicaje, ki so ubili temnopoltega, da je sedaj njen sloves čist kot solza. Nak.., stotine ubitih na tak ali onak način se je treba spomniti. Če se ne znajo ali nočejo oni pa se jih spomnimo mi. Vsak teden koga ubijejo, pa ni važno, če je moški, ženska ali otrok, važno je samo, da je črn.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!