Grozljiv posnetek kolesarja iz Gorenjske: Poletel je čez avtomobil!

Gorenjski policisti so včeraj na družbenem omrežju Facebook objavili video posnetek nesreče kolesarja, ki se je pred nekaj tedni zgodila na gorenjski cesti.

Z video posnetkom opozarjajo na dodatno previdnost v prometu, predvsem v tem času, ko so ceste hladne.

"Kolesarji previdno na kolo. Problematična je zlasti hitrost, Spremljajte promet in upoštevajte prometna pravila," ob video posnetku opozarjajo gorenjski policisti.

Objavili so namreč video posnetek, ki dokazuje, kako hitro se lahko nedolžna vožnja sprevrže v nesrečo s poškodbami. Nesreča dveh kolesarjev, ki so jo objavili na spletu, se je v preteklih tednih zgodila na Gorenjskem.

"Čim manj takega hiphopdance čez vikend, če ga boste preživeli v sedlu. Kolesarji, tudi sami kdaj prispevate k temu, da pride do nesreče. Tale je bila boleče realna," so še zapisali ob pretekli nesreči dveh kolesarjev.
0
JeklenaPest
Pred 2 dnevi
Steza, kjer je vozil kolesar, je ravna, a se na tleh vidi talna označba za odvzem prednosti. Ker je avtomobilistu desni ga je to najbrž zavedlo, da ima prednost. Gre za pravokotno lomljeno glavno cesto, kar je iz znakov razvidno, a to je pogosta "past". Je pa avto je peljal na desno stran monitorja na dvorišče. Tam ceste namreč več ni (!)
1
Jaka Zvaka
Pred 1 tednom
V Celju je taksnih idiotov cedalje vec.Imajo kolesarske steze,in vseeno se peljejo po cesti...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!Papagaj, ki je nasmejal mnoge: Tako se je jezil, ko je lastnica želela oditiDarja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Žensko v bazenu obiskala prisrčna koala: Posnetek na spletu ruši rekorde!Ganljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaPosnel je radovednega tjulnja: Tako se je stisnil ob njegove noge!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaLabodji mladički navdušili s pogumom: V reko so skakali z mostu!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeDirektor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!Najstnica sramežljivo zapela: Njen nastop ima že 11 milijonov ogledov!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuIskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliSin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!7-letna deklica sramežljivo zapela na odru: Tako je prevzela sodnike!Tilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021VIDEO: Drama na Fužinah: Tako so prebivalci pregnali policiste!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!