Grozljiv posnetek motorista, padel je čez pečino in preživel

Te dni je splet znova obkrožil video posnetek iz preteklih let, ko je motorist Rick Hogge doživel pravo grozljivko.

Med vožnjo po robu pečine je izgubil nadzor, nato pa skupaj z motorjem padel po pečini in končal v vodi.

Video posnetek nenavadne nesreče je nastal na prelazu Schofield Pass v bližini mesta Crested Butte v ameriški zvezni državi Kolorado. Rick je celoten podvig posnel na kamero, nameščeno na njegovi čeladi.

Med vožnjo po robu pečine je kmalu izgubil nadzor nad motorjem, nato pa zgrmel v prepad. Nekaj časa je drsel po terenu, nato pa skupaj z motorjem padel v jezero pod pečino.

Pravi čudež je, da je padec preživel z le nekaj lažjimi poškodbami. Poglejte si video posnetek motorista, ko je skupaj z motorjem padel v prepad in preživel.
0
graf
Pred 1 tednom
je imel srečo večjo kot pamet da je bila spodaj voda , če bi bile skale bi se razmazal ...
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Po takem terenu se še pešači ne...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!