Grozljiv posnetek z naftne ploščadi: Tako visokim valovom so bili priča!

V mesecu oktobru je na YouTube omrežju pristal video posnetek, v katerem lahko spremljamo dogajanje na Norveški naftni ploščadi.

Tamkajšnji delavci so posneli ogromne valove, ki so segali vse do vrha naftne ploščadi.

Med hudo nevihto v Severnem morju je posadka na naftni ploščadi na Norveškem bila priča pravemu besu morja. Ustvarili so se več deset metrov visoki valovi, ki so segali celo do vrha naftne ploščadi, kjer je opazovalnica. Posadka je kljub divjanju bila na varnem, a je prizor brez dvoma prava grozljivka.

Eden izmed delavcev je posnel dramatičen prizor, ko so valovi udarjali ob steklo na vrhu naftne ploščadi, video posnetek pa je že prava senzacija na spletu.

Do danes si je samo na YouTube omrežju nabral že več kot 150.000 ogledov. Poglejte si strašljiv prizor z naftne ploščadi, ko je posadka zabeležila dogajanje med večjo nevihto.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sosedje so se 5 let smejali, ker so pred hišo gradili jahto, nato so obmolkniliNa meji s Hrvaško so mu popustili živci: Tako je napadel drugega voznika!Gluha ženska prvič slišala glas svojega moža: Prizor ima 10 milijonov ogledov!Iz vode so rešili kenguruja: Poglej, kako se je žival zahvalila ljudem!Mačka je grizla kozarec, nato ji je glava padla v vodo: Njen odziv je doza smeha!Voznik na avtocesti v Romuniji trčil v medvedaDojenček vzgojiteljici umaknil stol, tik preden se je usedlaStrogi sodnik Simon ustavil nastop 20-letnika: Na koncu je poskrbel za navdušenje!Moški z uboge želve odstranil morske školjke: Posnetek ima 26 milijonov ogledov!V gozdu je žagal drevesa, divja žival si je želela njegove pozornostiVIDEO: Ganljiv prizor na otoku Hvar: Tako je mali sinček pomagal očetu gasilcu!Družina med sprehodom naletela na medveda: Tako dolgo jim je sledil po poti!Starši so deklici kupili kužka: Njena sreča ti bo polepšala dan!Na ameriškem talentu je ples združil s čarovnijo: Nastop je navdušil sodnike!Deček z avtizmom padel v bazen: Življenje mu je rešil sosed!Plesalka na talentu prevzela sodnike: Njen plesni nastop je prava senzacija!Lastniki pokazali smešno rešitev, kako mačko zadržijo na balkonuVeč kot 100 skatov plavalo ob obali: Takšen prizor so doživeli kopalci!VIDEO: Redar v Šiški na tla podrl kolesarja: Posnetek danes obkroža Slovenijo!VIDEO: Na Petrolu napolnil rezervoar kljub obvestilu, da goriva ni več12-letnik z angelskim glasom prevzel sodnike: Njegov nastop te bo navdušil!Dekleta s čudovitim plesom do zlatega gumba: Tako so navdušile na talentu!Tadej Pogačar z moštvenim kolegom pred ciljem igral kamen, papir, škarjeLjubljanski policist na motorju opazil reševalce: Tako jim je pomagal ob zastoju!Moški na talentu šokiral sodnike: Takšnemu noremu nastopu so bili priča!