Grozljiva nesreča na WRC Monte Carlo: Dirkalnik poletel v prepad!

Na WRC Monte Carlo je te dni prišlo do brutalne nesreče, v katero sta bila udeležena voznik Adrien Fourmaux in sovoznik Alexandre Coria.

Prava sreča je, da jo je posadka odnesla brez hujših poškodb, dirkalnik pa je bil povsem uničen.

Adrien je v enem izmed zavojev izgubil nadzor nad dirkalnikom Ford Puma WRC, nato pa zadel v kamnito steno. Ob trku je avtomobil pognalo v zrak, nato se je prevrnil čez ograjo in zgrmel po pobočju.

Na spletu se je hitro razširil video posnetek brutalne nesreče, ki so jo na mobilni telefon posneli opazovalci ob cesti. Dirkalnik je bil povsem uničen, posadka pa jo je odnesla brez poškodb.

Poglejte si grozljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nesrečo posadke Fourmaux - Coria na WRC Monte Carlo. Prava sreča, da se je vse končalo brez poškodb.
0
JeklenaPest
Pred 17 tedni
Ufffff.., sem se zbal za ograjo, a je ostala nedotaknjena...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!