Grozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na pol

V zabaviščnem parku v mestu Ahmedabad, ki se nahaja na zahodu Indije, je prišlo do grozljive nesreče. Veliko nihalo se je tam med obratovanjem prelomilo na pol in padlo na tla.

Na napravi je bilo 30 ljudi, v nesreči sta dve osebi izgubili življenje, še 27 pa je ranjenih.

Oblasti so ob preiskavi že aretirale šest ljudi, za katere menijo, da nosijo odgovornost za nesrečo. Grozljivko v zabaviščnem parku je posnel tudi eden od obiskovalcev.

Vse je sprva izgledalo v najlepšem redu, nato pa se je nihalo prelomilo in s skoraj 10 metrov višine padlo na tla.

Med poškodovanimi naj ne bi bilo otrok, vsaj 14 ljudi pa je še vedno v kritičnem stanju. Direktor parka Ganšjam Patel je medijem dejal, da ne razume, kako se je lahko ogromna kovinska cev prelomila, saj so v notranjosti dve ogromni, 20-tonski nosilni vrvi.
0
JeklenaPest
Pred 21 tedni
Direktor parka Ganšjam Patel o trdnosti konstrukcij najbrž pojma nima, če ne ne bi bil direktor. Taka mesta so rezervirana navadno za pravnike, ekonomiste in politologe. O njihovem naravoslovnem znanju pa raje ne bi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo