Grozljive posledice orkana Dorian posneli iz zraka: Škoda na Bahamih je ogromna!

Orkan Dorian je na Bahamih do zdaj zahteval najmanj sedem žrtev, a se oblasti bojijo, da bo ta številka še močno narasla. V teku je namreč iskanje preživelih, mnogi prebivalci otoka pa so ekipe za reševanje organizirali kar sami.

Zdaj se orkan Dorian bliža obali Floride in Georgie, a njegova pot še vedno ostaja neznanka.

Dele otokov Abaco na Bahamih je orkan Dorian povsem uničil, lokalne oblasti pa se bojijo, da bo število smrtnih žrtev še močno naraslo. Uničeni so številni domovi in ostale zgradbe, območje okoli tamkajšnjega letališča pa na prvi pogled spominja na veliko jezero. Na otoku naj bi bilo poškodovanih več kot 60% domov, številne prebivalce pa še vedno pogrešajo.

Orkan Dorian se je sicer pomaknil stran od Bahamov - zdaj se vzporedno premika z obalo Floride. Oslabel je v orkan druge stopnje, a vetrovi še vedno dosegajo sunke čez 170 km/h.

Splet je danes obkrožil grozljiv video posnetek iz zraka, ki priča o tem, kakšni katastrofi so priča na Bahamih. Poglejte si, kakšno škodo je na na otokih Abaco povzročil orkan Dorian!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi