Grozljive posledice orkana Dorian posneli iz zraka: Škoda na Bahamih je ogromna!

Orkan Dorian je na Bahamih do zdaj zahteval najmanj sedem žrtev, a se oblasti bojijo, da bo ta številka še močno narasla. V teku je namreč iskanje preživelih, mnogi prebivalci otoka pa so ekipe za reševanje organizirali kar sami.

Zdaj se orkan Dorian bliža obali Floride in Georgie, a njegova pot še vedno ostaja neznanka.

Dele otokov Abaco na Bahamih je orkan Dorian povsem uničil, lokalne oblasti pa se bojijo, da bo število smrtnih žrtev še močno naraslo. Uničeni so številni domovi in ostale zgradbe, območje okoli tamkajšnjega letališča pa na prvi pogled spominja na veliko jezero. Na otoku naj bi bilo poškodovanih več kot 60% domov, številne prebivalce pa še vedno pogrešajo.

Orkan Dorian se je sicer pomaknil stran od Bahamov - zdaj se vzporedno premika z obalo Floride. Oslabel je v orkan druge stopnje, a vetrovi še vedno dosegajo sunke čez 170 km/h.

Splet je danes obkrožil grozljiv video posnetek iz zraka, ki priča o tem, kakšni katastrofi so priča na Bahamih. Poglejte si, kakšno škodo je na na otokih Abaco povzročil orkan Dorian!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskePosnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!VIDEO: Potegavščina iz Slovenije: Tako je med spanjem šokirala fanta!Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Ganljiv nastop: 6-letna deklica svetovno uspešnico zapela skupaj z mamo!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Izredna novica: Tako izgledajo protesti na cestah v Kamniku po odstopu Šarca!VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcijaVIDEO: Milan Kučan poskrbel za cvetko: To je izjavil ob odstopu Šarca!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiV helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant, svet pretresli prizori tragedijeLuka Dončić med tekmo zajokal: Tako so se poklonili Kobeju Bryantu!Nastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!Kolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Klemen Slakonja zapel kot Oliver Dragojević: Parodija je nasmejala Slovence!Rafael Nadal v glavo zadel deklico: Opravičil se ji je s poljubom!