Grozljivi posnetki Pakistana iz zraka: Pod vodo je ena tretjina države!

Pakistan je zajelo obsežno deževje, ki je širom države povzročilo hude poplave. Razmere so najhujše na jugu in zahodu Pakistana.

Najmanj tretjina države je pod vodo, število smrtnih žrtev pa se je povzpelo na 1100, med njimi je 380 otrok.

Splet je te dni obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo obsežnost poplav v Pakistanu iz zraka. S pomočjo drona so podnevi posneli grozljive razmere, ki so prizadele že 33 milijonov ljudi.

Številnim družinam so na pomoč priskočili z vojaškimi helikopterji, hudo deževje in poplave pa so po zadnjih podatkih uničile skoraj 220.000 domov. Uničenih je tudi okoli dva milijona hektarjev kmetijskih površin, skoraj 3500 kilometrov cest in okoli 150 mostov.

Mnogi prebivalci južnega in zahodnega dela Pakistana so zaradi poplav izgubili praktično vse, številne države pa so že priskočile na pomoč z donacijami, s pomočjo katerih bodo oblasti v Pakistanu omilile posledice najhujših poplav v zgodovini države.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Upokojenca iz Slovenije zapela pred kamero: Njun nastop je doza smeha!Srb je med tekmo dekle zaprosil za roko: Zanj se ni dobro končalo!VIDEO: Slovenka zgrožena nad besedami sina: Posnetek je doza smeha!Alfi Nipič in Luka Sešek skupaj zapela: Njun nastop navdušuje Slovenijo!10-letni Matija zapel slovensko uspešnico: Njegov nastop navdušuje Slovenijo!Luka Sešek zapel uspešnico Siddharte: Nastopil je z oktetom in vokalno skupino!Mačka je v hiši srečala pasjega mladička: Takšen prizor je posnela lastnica!Nuša Derenda in Nina Pušlar navdušili Slovenijo, ko sta zapeli znano uspešnicoParodija na gobarskega inšpektorja: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Deklica sredi noči poskrbela, da je bilo njenemu kužku toploČe bi Islandci prepevali slovenske pesmi: Parodija, ki je doza smeha!Mačka si je želela hrane: Tako je "zapela" ob svoji lastnici!VIDEO: Italijan drvel 227 km/h po stari cesti čez RebrniceAnsambel Petra Finka in Valentina Fink zapeli uspešnico "Morska pravljica"Zaradi orkana je poplavilo ulice: Domačin je ob hiši posnel morskega psa!Ganljiv prizor na ulici: Mama psička je nahranila potepuško mucko!VIDEO: Ženska iz Reke reševala moškega, ko ga je voda potegnila pod kombiKingstoni zapeli novo pesem "Jaz bi tebe mal": Bo to še ena njihova uspešnica?Tilen Artač odgovarjal kot Robert Golob: Parodija, ki se ji smeji Slovenija!VIDEO: Kvatropirci zapeli z Maraayo: Pesem lahko slišimo v seriji Ja, Chef!Robert Roškar opravljal delo kmetovalca: Tako slabo mu je šlo od rok!Lastniki posneli labradorca, ko je na povodcu sprehajal konjaGrozljivi posnetki, ko je zaradi orkana Ian deroča voda odnašala hišeAnže Logar med izjavo doživel nepričakovano: Zmotila ga je strastna oboževalka!Tilen Artač zapel pesem za samostojne podjetnike: Parodija obkroža Slovenijo!