Grozljivka iz Rusije: Pešci so se za las izognili tragičnemu koncu!

Iz ruskega mesta Tula, ki leži 170 kilometrov južno od Moskve, prihaja video posnetek, ob katerem gledalcu zastane sapa.

Na enem izmed križišč je prišlo do prometne nesreče, na pešce pa so po vsej verjetnosti pazili angeli varuhi!

Kamera v enem izmed vozil je posnela pravo grozljivko, ki bi se lahko končala tragično. SUV vozilo je najprej prednost izsililo drugemu vozniku, zaradi česar je sledilo silovito trčenje.

Vozilo voznika, ki je po cesti peljal pravilno, je odbilo naravnost proti pešcem, ki so na bližnji avtobusni postaji čakali na prevoz.

Vsi pešci so se izognili najhujšemu, mnogi na spletu pa so zapisali, da je nanje zagotovo pazil angel varuh. Poglejte si, kako so se v Rusiji izognili grozljivki!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
V Rusiji je normalno, da voziš po sistemu "ruske rulete"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSplezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Po presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Napadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!VIDEO: Posnetek slovenskih gasilcev z avtoceste: Tako so se jim umikali vozniki!Helena Blagne s pesmijo "Led in sol" navdušila Slovence: Bo to še ena uspešnica?Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjeti3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski