Grozljivka iz Rusije: Pešci so se za las izognili tragičnemu koncu!

Iz ruskega mesta Tula, ki leži 170 kilometrov južno od Moskve, prihaja video posnetek, ob katerem gledalcu zastane sapa.

Na enem izmed križišč je prišlo do prometne nesreče, na pešce pa so po vsej verjetnosti pazili angeli varuhi!

Kamera v enem izmed vozil je posnela pravo grozljivko, ki bi se lahko končala tragično. SUV vozilo je najprej prednost izsililo drugemu vozniku, zaradi česar je sledilo silovito trčenje.

Vozilo voznika, ki je po cesti peljal pravilno, je odbilo naravnost proti pešcem, ki so na bližnji avtobusni postaji čakali na prevoz.

Vsi pešci so se izognili najhujšemu, mnogi na spletu pa so zapisali, da je nanje zagotovo pazil angel varuh. Poglejte si, kako so se v Rusiji izognili grozljivki!
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
V Rusiji je normalno, da voziš po sistemu "ruske rulete"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Oče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaVIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoJanez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribNa ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Kako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!