Grozljivka na Nürburgringu: Na kamero so posneli brutalno nesrečo BMW-ja!

Splet je te dni obkrožila grozljiva nesreča, ki se je 26. oktobra pripetila na znamenitem nemškem dirkališču Nürburgring.

Sprva je na strehi po dramatični nesreči pristalo le eno vozilo, nato sta se v nesrečo zapletli še dve dirkalni vozili.

Nürburgring, med navijači znan tudi le kot Ring, je najznamenitejše nemško dirkališče. Možnih je dirkati na več različicah stezah, toda velika večina mednarodnih dirk zdaj poteka na najnovejši, zgrajeni v 80-tih.

Omenjeno dirkališče v svetu velja za najtežje in najzahtevnejše namensko dirkališče, zaradi česar se ga je prijel vzdevek "Zeleni pekel".


Motorsport Meister, Youtube
V video posnetku, ki je te dni obkrožil splet, lahko vidimo grozljivo nesrečo dirkalnika BMW M240i, ki ga je vozil Nick Wüstenhagen. Najprej je treščil ob zaščitno ograjo, nato pa po večkratnem prevračanju pristal na strehi.

Ko so bile rumene zastave že aktivirane, je prišlo še do nesreče med Renault Cliom in BMW 325i dirkalnikom. Clio se je namreč pred razbitinami prvotne nesreče zaustavil, ko je vanj treščil še voznik BMW-ja. Na srečo so jo vsi dirkači odnesli brez poškodb. Poglejte si, kakšni drami so bili te dni priča mnogi gledalci ob stezi na dirkališču Nürburgring!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!