Grozljivka pri naših sosedih: To je storil voznik ob uvozu na avtocesto!

Na avtocesti M25 na Madžarskem so nadzorne kamere te dni posnele pravo grozljivko, ki pa se je na srečo končala le z lažjimi poškodbami udeležencev.

Eden izmed voznikov je storil tako veliko napako, da se mu te dni čudi ves svet.

Iz Madžarske prihaja grozljiv video posnetek, pri katerem je voznik poltovornjaka s prikolico zapeljal na avtocesto, a je ob uvozu storil usodno napako. Namesto, da bi peljal naprej, je z vozilom zapeljal v nasprotno smer.

Pred tem je zaprl pot vsem vozilom, eden izmed voznikov pa se poltovornjaku ni mogel izogniti. Sledilo je hudo trčenje, ki bi se lahko končalo tudi tragično.

Poglejte si, kakšno nespametno potezo je te dni na avtocesti M25 na Madžarskem storil voznik poltovornjaka s prikolico. Le kaj si je mislil?
1
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Prikolico je ratalo tako sram, da je raje zavila s ceste v grabn, vstran od oči zgražajočih se...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiZmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Ženska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Učitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomSnemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvineDeklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!VIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoMateri vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Mucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!