GROZLJIVKA: Tako hitro vam lahko na zabavi v pijačo podtaknejo drogo

Velikokrat je bilo govora o tem, da se na zabavah v pijače mladih deklet podtika drogo. V kolikor ob sebi nimajo prijateljev, jih nato omamljene odpeljejo iz zabave, tam pa izkoristijo njihovo nemoč. To naj bi se dogajalo tudi po zabavah v Sloveniji, izpovedi deklet pa so naravnost grozljive.

Na spletu je pristal video posnetek, v katerem je ena izmed deklet na zabavi ob belem dnevu plesala, svoj ples pa snemala na telefon. Kmalu zatem se je počutila zelo slabo, prijateljice so sumile, da jo je nekdo omamil. Pospremile so jo domov, naslednji dan pa je dekle pregledalo posnetek z zabave. Ob pregledu je doživela velik šok!

Ko boste videli, kako drzno in hitro je en izmed fantov izkoristil nepozornost dekleta, boste ob videnem tudi sami ostali brez besed.

Delimo video posnetek naprej še med otroke, da bodo tudi oni videli, kako hitro se lahko zabava spremeni v nočno moro. Vedno naj bodo v družbi prijateljev - nikoli ne veš, kdaj na mlado dekle preži pokvarjena oseba!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuUstavil se je ob vroči novinarki. Ne boste verjeli, kaj ji je storil!Kaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...SMEH: Pici in Pero nasmejala Slovence. Tako se žensk loti Pero!Poljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!Ribič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...NORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!Duhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineTo je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!VIDEO: Tako je Dončić osmešil najboljšega blokerja v španski ligiNa polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeIz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!VIDEO: Mladi mož senzacija med najstniki, tako je zasenčil Pahorja