GROZLJIVKA: Tako hitro vam lahko na zabavi v pijačo podtaknejo drogo

Velikokrat je bilo govora o tem, da se na zabavah v pijače mladih deklet podtika drogo. V kolikor ob sebi nimajo prijateljev, jih nato omamljene odpeljejo iz zabave, tam pa izkoristijo njihovo nemoč. To naj bi se dogajalo tudi po zabavah v Sloveniji, izpovedi deklet pa so naravnost grozljive.

Na spletu je pristal video posnetek, v katerem je ena izmed deklet na zabavi ob belem dnevu plesala, svoj ples pa snemala na telefon. Kmalu zatem se je počutila zelo slabo, prijateljice so sumile, da jo je nekdo omamil. Pospremile so jo domov, naslednji dan pa je dekle pregledalo posnetek z zabave. Ob pregledu je doživela velik šok!

Ko boste videli, kako drzno in hitro je en izmed fantov izkoristil nepozornost dekleta, boste ob videnem tudi sami ostali brez besed.

Delimo video posnetek naprej še med otroke, da bodo tudi oni videli, kako hitro se lahko zabava spremeni v nočno moro. Vedno naj bodo v družbi prijateljev - nikoli ne veš, kdaj na mlado dekle preži pokvarjena oseba!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom