GROZLJIVKA: Tako hitro vam lahko na zabavi v pijačo podtaknejo drogo

Velikokrat je bilo govora o tem, da se na zabavah v pijače mladih deklet podtika drogo. V kolikor ob sebi nimajo prijateljev, jih nato omamljene odpeljejo iz zabave, tam pa izkoristijo njihovo nemoč. To naj bi se dogajalo tudi po zabavah v Sloveniji, izpovedi deklet pa so naravnost grozljive.

Na spletu je pristal video posnetek, v katerem je ena izmed deklet na zabavi ob belem dnevu plesala, svoj ples pa snemala na telefon. Kmalu zatem se je počutila zelo slabo, prijateljice so sumile, da jo je nekdo omamil. Pospremile so jo domov, naslednji dan pa je dekle pregledalo posnetek z zabave. Ob pregledu je doživela velik šok!

Ko boste videli, kako drzno in hitro je en izmed fantov izkoristil nepozornost dekleta, boste ob videnem tudi sami ostali brez besed.

Delimo video posnetek naprej še med otroke, da bodo tudi oni videli, kako hitro se lahko zabava spremeni v nočno moro. Vedno naj bodo v družbi prijateljev - nikoli ne veš, kdaj na mlado dekle preži pokvarjena oseba!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ste že videli, kaj je jezni policist storil ob nesreči pri Trojanah?VIDEO: Šok za hrvaške gasilce med tekmo! To je posnetek, ki obkroža državo...VIDEO: Jelinčiču je znova prekipelo, dovolj ima "nategovanja". Je povedal prav?Oče je v avtu delal "selfie", nato je družina začela kričati! Nekdo je bil v prtljažniku...VIDEO: Tako se je zmešalo hrvaškemu komentatorju, ko je Mandžukić zabil golVIDEO: To je pesem, s katero je Lea Sirk zmagala na Melodijah morja in sonca!VIDEO: Juncker tako pijan, da ni mogel niti hoditi?Ženin je poljubil nevesto! Sekundo zatem so gostje priča izjemnemu čudežu...SMEH: Kako Balkanci navijajo za Hrvaško? Privoščili so si tudi Slovence...VIDEO: Šok pri Trojanah! To je nesreča, ki je zaprla štajersko avtocesto...Zapela sta skupaj s sestrico! Niti slutila nista, kaj se je dogajalo v ozadju...Vrnil se je do pogorele hiše, nato pa to! Poglejte, kdo mu je pritekel naproti...VIDEO: Sin hrvaškega nogometaša postal zvezda, po tekmi je vsem ukradel srceVIDEO: Drama na Tajskem je končana, rešili so vse dečke in trenerjaBabica pokaza, kako pospraviti posteljnino! Njena "tehnika" je nasmejala mnoge...Trojčki so tiho sedeli na kavču. Poglejte si reakcijo, ko v sobo vstopi oče!VIDEO: Poglejte si, kako so iz poplavljene tajske jame reševali ujete dečke15-letno dekle na ameriškem talentu "odpihnilo" sodnike, dobila je zlati gumbČrna mačka je strmela v sliko, nato je lastnica ugotovila pravi razlogVIDEO: Ste že videli, na kakšen način so zmago proslavili hrvaški nogometaši?VIDEO: Manca Špik navdušila na MMS 2018, to je njena nova pesem!Konja so ločili od njegove kobile! To je trenutek, ko se znova zagledata...VIDEO: Stopnice na reki Krki razjezile Slovence! Stale so 13 tisoč evrov...Na poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!Posneli so grozljiv trenutek, vodnjak se je pred njihovimi očmi pogreznil v zemljo