GROZLJIVKA: Tako hitro vam lahko na zabavi v pijačo podtaknejo drogo

Velikokrat je bilo govora o tem, da se na zabavah v pijače mladih deklet podtika drogo. V kolikor ob sebi nimajo prijateljev, jih nato omamljene odpeljejo iz zabave, tam pa izkoristijo njihovo nemoč. To naj bi se dogajalo tudi po zabavah v Sloveniji, izpovedi deklet pa so naravnost grozljive.

Na spletu je pristal video posnetek, v katerem je ena izmed deklet na zabavi ob belem dnevu plesala, svoj ples pa snemala na telefon. Kmalu zatem se je počutila zelo slabo, prijateljice so sumile, da jo je nekdo omamil. Pospremile so jo domov, naslednji dan pa je dekle pregledalo posnetek z zabave. Ob pregledu je doživela velik šok!

Ko boste videli, kako drzno in hitro je en izmed fantov izkoristil nepozornost dekleta, boste ob videnem tudi sami ostali brez besed.

Delimo video posnetek naprej še med otroke, da bodo tudi oni videli, kako hitro se lahko zabava spremeni v nočno moro. Vedno naj bodo v družbi prijateljev - nikoli ne veš, kdaj na mlado dekle preži pokvarjena oseba!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataPismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli Romi81-letni dedek v trgovini v roke vzel kitaro, prodajalci so ostali brez besedVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Z žago si je odrezala roko! To je pred kamerami povedal eden od osumljenih...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!VIDEO: Spektakularen prihod vremenske fronte, ki je zajela tudi SlovenijoGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenje13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišniciVIDEO: To so pesmi, ki imajo največ možnosti za zmago na Evrovizji 2019SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od tal