Grozljivka v dnevni sobi: Tako je med polnjenjem eksplodirala baterija!

Le malo izmed nas se zaveda, kako nevarne so lahko baterije. Predvsem v primeru, ko jih polnimo s ponarejenimi polnilci.

V kolikor je ponarejena še baterija, je recept za katastrofo toliko bolj verjeten.

Splet je obkrožil video posnetek, v katerem je moč videti, kako hitro lahko pride do požara na ponarejeni bateriji. Nadzorna kamera je v dnevni sobi posnela trenutek, ko je baterija med polnjenjem eksplodirala.

Iz baterije se je najprej močno pokadilo, lastnik pa je v zadnjem trenutku polnilec skušal odklopiti iz elektrike. Bil je prepozen, saj je v istem trenutku baterija zagorela.

V dnevni sobi je prišlo do požara, razplet pa za zdaj ostaja neznanka. Naj bo video posnetek opozorilo pred nakupom ponarejenega polnilca ali baterije.
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Ta baterija je očitno bila večja, morda od motocikla. Očitno je bila pod pritiskom plina, ki se pri polnjenju tvori, ter da polnilec ni bil "pametne" vrste. Ta pametni namreč po napetosti zaznajo stopnjo napolnjenosti in pravi čas nehajo polniti. Če je za polnjenje bil uporabljen usmernik z nastavljivim tokom pa je to recept za buuum, ker naprava vzdržuje stalen tok polnjenja in zato prilagaja (viša) napetost. Ni dobro!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!