GROZLJIVO: Tako so gasilci bežali pred ognjem, da bi si rešili življenje

Med gozdnim požarom "Pinery fire" se je v Avstraliji leta nazaj na delo odpravilo več gasilcev, da bi ukrotili ogenj. Ko so se vozili proti velikemu požaru, pa jih je zaradi vetra ogenj presenetil. Veter je namreč spremenil smer, ognjeni zublji so se gasilskim vozilom približevali z veliko hitrostjo.

Začel se je beg za življenje ali smrt, gasilci so se z vozili ob paniki tudi zaleteli. Obe vozili je zajel ogenj, vse skupaj pa je posnela kamera v enem izmed gasilskih vozil.

Ko boste videli, kakšno izkušnjo so leta nazaj preživeli ti gasilci, boste tudi vi še enkrat znova spoznali, kako nemočen je človek proti moči narave. Pohvale požrtvovalnim gasilcem, ki so prav vsakemu vedno pripravljeni priskočiti na pomoč!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Situacija zgleda res grozljivo in voznik, ki je pokasiral udarec, bi se tudi lahko umikal v rikverc. Ne razumem pa, zakaj morajo kljub skoraj prazni cesti s temi frdamanimi sirenami zganjati taki hrup in paniko. To domeno naj raje negujejo palicaji. Če niso najglasnejši in najštevilčnejši jih je namreč strah...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Vinogradnik s Krasa navdušil z inovacijo: Izdelal je varčno škropilnico!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!