GROZLJIVO: Tako so gasilci bežali pred ognjem, da bi si rešili življenje

Med gozdnim požarom "Pinery fire" se je v Avstraliji leta nazaj na delo odpravilo več gasilcev, da bi ukrotili ogenj. Ko so se vozili proti velikemu požaru, pa jih je zaradi vetra ogenj presenetil. Veter je namreč spremenil smer, ognjeni zublji so se gasilskim vozilom približevali z veliko hitrostjo.

Začel se je beg za življenje ali smrt, gasilci so se z vozili ob paniki tudi zaleteli. Obe vozili je zajel ogenj, vse skupaj pa je posnela kamera v enem izmed gasilskih vozil.

Ko boste videli, kakšno izkušnjo so leta nazaj preživeli ti gasilci, boste tudi vi še enkrat znova spoznali, kako nemočen je človek proti moči narave. Pohvale požrtvovalnim gasilcem, ki so prav vsakemu vedno pripravljeni priskočiti na pomoč!
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Situacija zgleda res grozljivo in voznik, ki je pokasiral udarec, bi se tudi lahko umikal v rikverc. Ne razumem pa, zakaj morajo kljub skoraj prazni cesti s temi frdamanimi sirenami zganjati taki hrup in paniko. To domeno naj raje negujejo palicaji. Če niso najglasnejši in najštevilčnejši jih je namreč strah...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec je zbolel za rakom: Njegov posnetek danes obkroža Slovenijo!Hrvat skupaj z lepotico zaigral pesem iz Titanika: Njun nastop žanje rekorde!VIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!VIDEO: Deklica prvič videla novorojeno sestrico: Njena reakcija gane do solz!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Na hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!VIDEO: Marko Bandelli "udaril" z govorom: Smeha med poslanci ni manjkalo!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićPsička sredi noči ostala pred vrati: Pozvonila je lastnikom, da ji odklenejo!Deček senzacija na spletu: Pred sošolci je zaigral legendarno pesem Queenov!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Kako zobni aparat skozi leta popravi zobeDojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Jezikavi malček obkrožil splet: Učiteljico je poslal v...VIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!Štajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!Ne boste verjeli, kaj je storil nogometaš Seville: Poglej, kako je preprečil zadetek!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!VIDEO: Posnetek senzacija na spletu: Ples kužka te bo pustil brez besed!VIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcem