Haski je nehote opraskal dojenčka. Poglejte si, kako se je opravičil!

Vsi se še kako dobro zavedamo dejstva, da se nesreče preprosto dogajajo.

Neljubim dogodkom smo lahko priča prav na vsakem koraku, majhnemu pripetljaju pa sta bila priča tudi oče in sin v video posnetku pred vami, v katerem sta se igrala z družinskim kužkom.

Psička Millie, pasme sibirski haski, je bila snidenja z dojenčkom Parkerjem tako vesela, da ga je med ljubkovanjem nehote opraskala po obrazu. Svojo potezo je hitro obžalovala, nato pa se na svoj način lastniku in dojenčku tudi opravičila.

Lastnik je obenem pripetljaj izkoristil za izpoved, v kateri je dejal, da se nesreče preprosto dogajajo. Izpostavil je svojo reakcijo, pri kateri na psičko zaradi majhnega pripetljaja ni kričal - sam je namreč mnenja, da za opraskan obraz dojenčka ni bil nihče kriv.

Poglejte si, kako se je na vse skupaj odzvala psička Millie po tem, ko je spoznala, da je s hitrim premikom opraskala dojenčka.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Čudoviti pes! Mater, bi ga imel. In spal bi z menoj! Te bi me stara pustila malo na miru...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!