Haskiju se je od veselja zmešalo: Tako se je razveselil svojega lastnika!

Splet obkroža čudovit video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradel haski.

Ta se je prihoda lastnika tako razveselil, da je s svojo potezo navdušil vse ljubitelje živali, video posnetek pa je po njegovi zaslugi prava senzacija na spletu!

Kuža pasme haski ni mogel več zadrževati svojega navdušenja, ko je skozi vrata vstopil njegov lastnik. Prizor je posnela nadzorna kamera, video posnetek pa je na spletu že prava uspešnica.

Nič čudnega, če pa je reakcija psa tako pristna, da dan polepša vsakemu ljubitelju kužkov!

Poglejte si, kakšnemu veselju so bili priča v hiši, ko se je haski razveselil vrnitve svojega lastnika. Tako zelo, da je v hipu ukradel pozornost mnogih na spletu. Se tudi vaši kužki tako razveselijo, ko se po nekaj urah vrnete domov?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Baba bi si po pesu lahko vzela vzor...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!