Haskiju so prepovedali vstop v hišo: Poglej, kako se je kuža razjezil!

Te dni je na spletu pristal simpatičen video posnetek, pri katerem je vso pozornost ukradel haski.

Lastniki mu tokrat niso dovolili vstopa v hišo, svojo žalost in nestrinjanje pa je kuža pokazal z dozo trme.

V teh dneh je na YouTube omrežju pristal simpatičen video posnetek, ki je že prava mala uspešnica - v pičlih dveh dneh je dosegel več kot 250.000 ogledov, nad prizorom pa so navdušeni predvsem ljubitelji živali.

Haski je lastnike sprva prosil za vstop v hišo, a so njegovo željo zavrnili. Kmalu je videl, da iz te moke ne bo kruha - kužku tako ni ostalo drugega, kot da s trmo poizkuša doseči "dogovor" z lastniki.

Poglejte si simpatičen odziv psa v video posnetku po tem, ko mu njegovi lastniki niso dovolili vstopiti v hišo. Se tudi vaši hišni ljubljenčki kdaj odzovejo na takšen način?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Ta čudoviti dečko je ja član družine. Kaj se te to pravi, da bi ga omejevali! Prav, da je izrazil nestrinjanje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!