Helikopter po vzletu strmoglavil na manjši avtobus

Na spletu je pristal video posnetek iz Mehike, pri katerem lahko spremljamo pravo dramo po vzletu vojaškega helikopterja.

Pilot je takoj po vzletu naletel na velike težave, zaradi česar je helikopter začel strmoglavljati.

Vojaški helikopter Mil Mi-17 se uporablja za transport vojakov, tovora, iskanje in reševanje, pomoč v primeru naravnih nesreč in drugo. Mi-17 je bil razvit na bazi Mi-8, povečali so moč motorjev, spremenili rotor in transmisijo.

Pretekle dni je v okrožju Agua Blanca v Mehiki prišlo do nenavadne nesreče z omenjeno vrsto vojaškega helikopterja - ta je po vzletu strmoglavil na tla, ob tem pa zadel manjši avtobus.

Lokalni mediji poročajo, da se v nesreči nihče ni poškodoval, video posnetek pa je hitro zaokrožil po spletu in postal že prava mala senzacija. Poglejte si, na kakšne težave je naletel pilot, ko je vzletel s helikopterjem Mil Mi-17.
0
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Očitno repni rotor ni imel pogona, zato je helikopter začelo vrteti okoli svoje osi. Tega ne moreš obvladati. Dobro, da glavne rotorske lopatice niso zadele avtobusa, ker bi notri iz ljudi naredile smooti...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje