Hiša na Gorenjskem, ki navdušuje: Takšen prizidek so naredili lastniki!

V priljubljeni slovenski oddaji Ambienti, pri kateri predstavljajo čudovite gradnje v Sloveniji, so tokrat prikazali dober primer prizidka k družinski hiši, ki se nahaja na Gorenjskem.

Hišo so s pomočjo prizidka dvignili, s tem pa omogočili bivalni prostor za dve generaciji.

V hiši na Jezerskem živita dve družini pod isto streho. Nina Hafner Karničar skupaj s partnerjem živi v hiši njenih staršev, a so jo preuredili tako, da je skupno bivanje vsem članom družine prijetno.

Ideja prizidka pri hiši je sicer drzna, saj se nahaja na zelo strmem terenu. Kljub temu je končni rezultat nadgradil celotno hišo.

Poglejte si čudovit dom dveh družin na Gorenjskem, ki so ga nadgradili s pomočjo prizidka. Bi živeli v takšnem lepem prostoru, četudi bi si isto hišo delili s starši?

Vir: Ambienti TV
0
graf
Pred 2 tedni
lepo
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!