Hodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!

Iz mesta Suzhou na Kitajskem prihaja video posnetek nesreče, v katerem jo je skupil eden izmed pešcev. Ta je cesto prečkal kar po sredini križišča, ko ga je na tla zbilo vozilo.

Kmalu zatem pa je vso pozornost ukradel drug akter v posnetku!

Po nesreči je pešec v bolečinah obležal na tleh, le nekaj trenutkov zatem pa je v kader varnostne kamere vstopil kuža. Ta je najprej opazoval dogajanje okoli sebe, nato pa s svojim dejanjem navdušil mnoge na spletu.

Kuža je stopil pred prehod za pešce, nekajkrat pogledal okoli sebe, nato pa cesto pravilno prečkal!

Številni uporabniki so na spletu zapisali, da so očitno mnoge živali bolj pametne od ljudi. Sodeč po razpletu in prizoru, ki ga je posnela nadzorna kamera, je temu res tako...
0
Brane Kacjan
Pred 1 mesecem
Ta kuža je naučen, da gre samo po označenem prehodu. Tudi sam sem svojega tako učil in je po treh poizkusih že znal samostojno, brez povodca. Na semaforju je brez mene, sam od sebe čakal zeleno, dokler so pešci čakali. :) KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!