Hodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!

Iz mesta Suzhou na Kitajskem prihaja video posnetek nesreče, v katerem jo je skupil eden izmed pešcev. Ta je cesto prečkal kar po sredini križišča, ko ga je na tla zbilo vozilo.

Kmalu zatem pa je vso pozornost ukradel drug akter v posnetku!

Po nesreči je pešec v bolečinah obležal na tleh, le nekaj trenutkov zatem pa je v kader varnostne kamere vstopil kuža. Ta je najprej opazoval dogajanje okoli sebe, nato pa s svojim dejanjem navdušil mnoge na spletu.

Kuža je stopil pred prehod za pešce, nekajkrat pogledal okoli sebe, nato pa cesto pravilno prečkal!

Številni uporabniki so na spletu zapisali, da so očitno mnoge živali bolj pametne od ljudi. Sodeč po razpletu in prizoru, ki ga je posnela nadzorna kamera, je temu res tako...
0
Brane Kacjan
Pred 5 tedni
Ta kuža je naučen, da gre samo po označenem prehodu. Tudi sam sem svojega tako učil in je po treh poizkusih že znal samostojno, brez povodca. Na semaforju je brez mene, sam od sebe čakal zeleno, dokler so pešci čakali. :) KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Deklica iz Slovenije obkroža državo: Tako je zapela slovensko pesem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMalček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!Kužku je rekla, da ne sme v bazen: To se je zgodilo, ko mu je odprla vrata!Opici senzacija na spletu: Poglej, kako sta se razveselili obiska babice!VIDEO: Na odru talenta do solz ganil sodnike: Slepi fant je dobil zlati gumb!