Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!

Na gorovju Biokovo na Hrvaškem se nahaja nova turistična pridobitev Skywalk - gre za spektakularno razgledno točko v obliki črke U, ki ima tla iz stekla.

Tako lahko sprehajalci doživijo posebno izkušnjo, saj se razgledna točka nahaja na nadmorski višini 1.228 metrov.

Te dni pa je številne Hrvate nasmejal video posnetek, ko je omenjeno razgledno točko obiskal lokalni duhovnik. Ta je novo turistično pridobitev blagoslovil, a kmalu so nastopile težave. Za duhovnika je bilo po njegovem odzivu sodeč previsoko.

Razgledno točko Skywalk so odprli 1. julija, investicija pa je stala približno milijon evrov. Delno so jo financirali iz evropskih sredstev, odgovorni pa si želijo projekt v naravnem parku Biokovo z leti še nadgraditi.

Poglejte si odziv prestrašenega duhovnika, ko je moral blagosloviti razgledno točko na višini 1.228 metrov. Mnogi so se ob posnetku pošalili, da je duhovnik v tem trenutku izgubil vero.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Nemara ga je moral ob povratku s stekla kdo previti...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozija7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Strela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!VIDEO: Huda ura v Piranu: Natakarju je odneslo stole in mize!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!