Hrvaški gasilci v šoku: Takšen prizor so doživeli v romskem naselju!

Gasilci iz Hrvaške so na spletu objavili video posnetek ob pretekli intervenciji, ko so na pomoč prihiteli v romsko naselje pri kraju Strmec med občinama Petrijanec in Donje Vratno, ki leži tik ob slovenski meji zahodno od Zagreba.

Gasilci kar prek Facebook omrežja zahtevajo, da se jih pri takšnih intervencijah zaščiti, obenem pa apelirajo na vlado, naj ukrepa.

Video posnetek, ki so ga gasilci objavili na Facebook strani Vatrogasci - Oni su naši heroji, prikazuje sramoten odnos romske skupnosti ob prihodu gasilcev na intervencijo.

Na račun gasilcev so padale žaljivke, grde opazke, njihovih navodil pa romska skupnost ni upoštevala. Gasilskim vozilom so celo blokirali pot. Četudi so gasilci na pomoč priskočili prav njim.

Gasilci so nad videnimi prizori zgroženi, zdaj pa hrvaško javnost prosijo za delitev video posnetka naprej med prijatelje, da bo oblast končno ukrepala. Je to odnos, ki si ga zaslužijo požrtvovalni gasilci?

0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Gasilci so možje, ki nikoli ne padejo v šok.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati