Hrvaški glasbenik zapel za 15-letnico, ki je zaradi potresa izgubila življenje

V ponedeljek je življenje v Zagrebu izgubila 15-letna Anamarija Carević, zdravniki je žal niso mogli več rešiti.

V času potresa je bila v stanovanju v eni od starejših stanovanjskih hiš v središču hrvaške prestolnice, že v nedeljo so jo zaradi hudih poškodb glave operirali, a je dan pozneje izgubila boj za življenje.

Tragedija je močno pretresla sosednjo Hrvaško, včeraj pa so se na prav poseben način poslovili od mlade judoistke. Številni prebivalci v Zagrebu so ob 20. uri še zadnjič v spomin zaploskali pokojni Anamariji, video posnetki pa so takoj obkrožili državo.

Poslovili so se z aplavzom:


Žalosten razplet se je dotaknil tudi hrvaškega glasbenika Gorana Karana, ki je na svojem Facebook profilu objavil nastop, poklonjen prav Anamariji. Zapel je pesem "Ima jedna svjetlo", z nastopom pa ganil številne Hrvate.

Njegov video posnetek si je do danes ogledalo že več kot 700.000 uporabnikov Facebook omrežja, čudovit poklon pa bo zagotovo ganil tudi tebe. Prisluhnite, kako je Goran Karan zapel pesem "Ima jedna svjetlo".

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!