Hrvaški glasbenik zapel za 15-letnico, ki je zaradi potresa izgubila življenje

V ponedeljek je življenje v Zagrebu izgubila 15-letna Anamarija Carević, zdravniki je žal niso mogli več rešiti.

V času potresa je bila v stanovanju v eni od starejših stanovanjskih hiš v središču hrvaške prestolnice, že v nedeljo so jo zaradi hudih poškodb glave operirali, a je dan pozneje izgubila boj za življenje.

Tragedija je močno pretresla sosednjo Hrvaško, včeraj pa so se na prav poseben način poslovili od mlade judoistke. Številni prebivalci v Zagrebu so ob 20. uri še zadnjič v spomin zaploskali pokojni Anamariji, video posnetki pa so takoj obkrožili državo.

Poslovili so se z aplavzom:


Žalosten razplet se je dotaknil tudi hrvaškega glasbenika Gorana Karana, ki je na svojem Facebook profilu objavil nastop, poklonjen prav Anamariji. Zapel je pesem "Ima jedna svjetlo", z nastopom pa ganil številne Hrvate.

Njegov video posnetek si je do danes ogledalo že več kot 700.000 uporabnikov Facebook omrežja, čudovit poklon pa bo zagotovo ganil tudi tebe. Prisluhnite, kako je Goran Karan zapel pesem "Ima jedna svjetlo".

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kanadčan od blizu posnel luno: Je na kamero ujel nezemljane?Nenavaden gost na avtocesti: Posnetek je uspešnica na spletu!Zmago Jelinčič brez dlake na jeziku: To je povedal o koronavirusu!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoLisica ji je med snemanjem ukradla mobilni telefon: Posnetek ti bo polepšal dan!Na smučišču je v snegu našel žensko: Tako ji je rešil življenje!Pred domom v Trzinu ganili starejše: Tako sta zapela Alenka Gotar in njen mož!Dramatičen posnetek v zraku: Pri hitrosti 320 km/h je treščil v drugega padalca!Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Romi izkoristili odprta vrata v Krškem: Njihovo krajo so posneli na kamero!Tilen Artač v parodiji zapel kot Avseniki: Tako izgleda življenje v bloku!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Beluga kit prvič v življenju videl pingvinaSlovenec zapel ljudsko uspešnico: Njegov nastop je pravi balzam za dušo!Posnetek meteorja pri Ajdovščini: Videti ga je bilo pri belem dnevu!Izbral je napačen dan za oranžno majico: Policisti so ga pretepli po krivem!Kvatropirci zapeli svojo pesem iz karantene: Njihovo petje te bo navdušilo!Mladiček pritlikavega povodnega konja pokazal, kako se potapljaOče in hčerka zapela pesem "True Colors": Njun nastop je poezija za dušo!