Hrvaški pevec ganil Slovence. Poglejte si, kaj je naredil na koncertu v Idriji!

V nedeljo je v Idriji potekal dobrodelni koncert tamkajšnjega Lions Kluba, na katerem je nastopil tudi hrvaški pevec Kićo Slabinac. Le kdo izmed Slovencev ne pozna številnih njegovih legendarnih pesmi? Pa niso le pesmi legendarne, temveč tudi njegov odnos do soljudi. To je tokrat dokazal tako, da je med petjem pesmi "Zbog jedne divne crne žene" na oder povabil Filipa, o katerem na Klipu z veseljem kaj radi napišemo.

Skupaj sta zapela prav omenjeno pesem, nato pa je naš talentirani Filip vajeti prevzel v svoje roke in s čudovitim petjem navdušil mnoge prisotne v dvorani.

Kićo mu je na koncu namenil poljub, ki je Filipu po besedah mame Andreje zelo veliko pomenil. Ta posnetek je le še en dokaz za to, kako veliko srce ima hrvaški pevec. Kapo dol za tako potezo in čestitke iz srca tudi Filipu. Tudi tokrat je namreč več kot odlično upravičil svoj sloves in talent! Velik HEART EMOTION iz naše strani!
1
Tadej Virag
Pred 3 meseci
Obama samo svaka cast.
1
Katja Leskovšek
Pred 3 meseci
BRAVO FILIP IN ŠE ENKRAT BRAVO FILIP ! heart emotion
0
Ivi Bohorč
Pred 3 meseci
Barvo Filip Bravo Kičo
1
Sara Kovač
Pred 3 meseci
Vedno se pod Filipom oglasim, pa se bom tudi danes. Kičo je naredil vse, da Filip nebi pel, saj je menil, da je to njegov največji hit. A ga bi dvorana poslala domov. Tak je to. Pa še kaj bi bilo dodat. FILIP, BRAVO ! pa še matrico ti je menjal . CAR. TI LAHKO POJEŠ NA VSAKO. heart emotion
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!