Hrvaški pevec ganil Slovence. Poglejte si, kaj je naredil na koncertu v Idriji!

V nedeljo je v Idriji potekal dobrodelni koncert tamkajšnjega Lions Kluba, na katerem je nastopil tudi hrvaški pevec Kićo Slabinac. Le kdo izmed Slovencev ne pozna številnih njegovih legendarnih pesmi? Pa niso le pesmi legendarne, temveč tudi njegov odnos do soljudi. To je tokrat dokazal tako, da je med petjem pesmi "Zbog jedne divne crne žene" na oder povabil Filipa, o katerem na Klipu z veseljem kaj radi napišemo.

Skupaj sta zapela prav omenjeno pesem, nato pa je naš talentirani Filip vajeti prevzel v svoje roke in s čudovitim petjem navdušil mnoge prisotne v dvorani.

Kićo mu je na koncu namenil poljub, ki je Filipu po besedah mame Andreje zelo veliko pomenil. Ta posnetek je le še en dokaz za to, kako veliko srce ima hrvaški pevec. Kapo dol za tako potezo in čestitke iz srca tudi Filipu. Tudi tokrat je namreč več kot odlično upravičil svoj sloves in talent! Velik HEART EMOTION iz naše strani!
1
Tadej Virag
Pred 3 meseci
Obama samo svaka cast.
1
Katja Leskovšek
Pred 3 meseci
BRAVO FILIP IN ŠE ENKRAT BRAVO FILIP ! heart emotion
0
Ivi Bohorč
Pred 3 meseci
Barvo Filip Bravo Kičo
1
Sara Kovač
Pred 3 meseci
Vedno se pod Filipom oglasim, pa se bom tudi danes. Kičo je naredil vse, da Filip nebi pel, saj je menil, da je to njegov največji hit. A ga bi dvorana poslala domov. Tak je to. Pa še kaj bi bilo dodat. FILIP, BRAVO ! pa še matrico ti je menjal . CAR. TI LAHKO POJEŠ NA VSAKO. heart emotion
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski mesar poskrbel za smeh: Spijem en štamperli šnopca!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Privoščil si je slovenskega poslanca!Brezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: Grozljivka na poledeneli cesti: Moški se je komaj izognil tragediji!VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!Na hrvaškem talentu obnorel sodnike: Njegov angelski glas ti vzame sapo!VIDEO: David Amaro iz "Znan obraz ima svoj glas" zapel Oliverjevo CesaricoVIDEO: Celo večnost ni videl starih staršev: Zdaj jih je po 20 letih obiskal!VIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceKuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Tovornjakar preživel grozljivo nesrečo! Nemški gasilci: "To je čudež!"VIDEO: Luka Dončić spektakularno zabil ob LeBronu, nato ga je uničil s trojkoUkradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Čustveni prizori, ki ganejo: Luka Dončić spoznal malega borca Krisa!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceTimelapse jajca: To se zgodi z rumenjakom, če ga zunaj pustimo 13 dni!Najbolj legendarni slovenski posnetki, ki so poskrbeli za dozo smehaMed nevihto je zaigral "The Sound Of Silence", nastop jemlje sapoV livarni je odvrgel mokro železo: Komaj si je rešil življenje!Poskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroVIDEO: Dončić dobil grd udarec po nosu, nato je izenačil strelski rekord